изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:18 EET
Протестиращи срещу високите цени на горивата, заявиха, че ще блокират изходите на столицата    
Общество София. Коли, които ще се включат в протеста срещу високите цени на горивата напълниха паркинга пред „Метро”, предаде репортер на Агенция “Фокус”. До момента са дошли над сто автомобила с лепенки „протест”. Присъстващите от тук ще отидат на детелината за магистрала „Тракия” и там ще блокират напълно движението поне за един час. Има още четири сборни пунктове за желаещи, които ще блокират различни части на града – ключови артерии – „Ботевградско шосе”, Околовръстен път и т.н.

До 19.00 часа всички лъчове ще се съберат на Орлов мост, където да блокират движението.
На паркинга пред "Метро" дойдоха полицаи от Седмо Районно управление, които заявиха, че ще осигурят съдействие при организацията на шествието.
Протестиращите се обявиха срещу всякакви опити за политизиране на протеста. Младежи донесоха стоп палка с надпис "МВР"; полицията обаче ги помоли да облепят палката, за да не се вижда този надпис.
Росица ГЕОРГИЕВА
 


Сходни връзки

Протестиращи срещу високите цени на горивата, заявиха, че ще блокират изходите на столицата | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди