изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 18:04 EEST
Мъжете са привлечени от жени с власт    
Любопитно Властта е най-новият афродизиак за съвременните мъже, сочи британско изследване, според което две трети от британските мъже са увлечени от жени на високи властови позиции.

Отдавна са отминали дните, когато идеалът за жена беше домакиня, която постоянно си стои вкъщи. Сега мъжете смятат, че изключителната жена е силна, сексапилна служителка на висок пост. Според експертите причината за това не са само променените роли на двата пола, но също и икономическите затруднения, когато мъжете започват да възприемат традиционни женски възгледи и си търсят "доставчик".

Изследването показва, че 66% от мъжете са привлечени повече от амбициозни жени, като при представителите на силния пол между 30 и 34 години те са 71%. Момиче, което е силно, независимо и професионално, е много по-вероятно да е по-привлекателно за съвременния мъж, сочи изследването на компанията за игри "Електроник Артс". 18% от днешните мъже търсят партньорка с чувство за хумор, 14% искат жена, която може да отстоява себе си, а 9% ценят спонтанността. 35% заявили, че харесват т. нар. "лоши момичета" като холивудските актриси Анджелина Джоли, Меган Фокс и уелската певица Шарлоте Чърч. Изследването показва също така, че когато става въпрос за търсене на идеалната си половинка, жените вече не искат рицар в блестящи доспехи. Благовъзпитаните мъже с рицарски обноски сега са възприемани като слаби или покровителствени от 10% от британките. 60% от жените на Острова намират за прекрасни лоши момчета като ирландския актьор Колин Фарел и роденият в Шотландия разбивач на женски сърца Джерард Бътлър.

Подобно на мъжете, дамите също са привлечени от амбицията – 60% заявяват, че предпочитат мъже на висока властова позиция. В топ 10 на любимите на мъжете лоши момичета влизат Анджелина Джоли, Меган Фокс, Шарлоте Чърч, Сиена Милър, Лили Алън, Кристина Агилера, Линдзи Лоън, Бритни Спиърс, Парис Хилтън и Никол Ричи. А в топ 10 на предпочитаните от дамите лоши момчета попадат Колин Фарел, Джерард Бътлър, Роби Уилямс, Джъд Лоу, Джонатан Рийс Майерс, Жозе Моуриньо, Ръсел Бранд, Крисчън Бейл, Дани Дайър и Саймън Кауел.

bgnes.com

Жена от Казахстан се обяви за внучка на Ванга!

Анжелика и Радо Петрови: Правили сме секс с още 3 жени

 


Сходни връзки

Мъжете са привлечени от жени с власт | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди