изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:56 EEST
Световен шампион идва на „Природа, Лов, Риболов“ в панаира    
Лов и риболов            Една от легендите на спортния риболов в Европа – италианецът Мило Коломбо, ще бъде специален гост на изложението „Природа, Лов, Риболов 2011“, което ще се проведе от 30 март до 3 април в Международен панаир Пловдив. Коломбо става световен шампион през 1984 г. в Страсбург. Неговият личен рекорд е улов от 238 килограма, постигнат  по време на  състезанието Scandinavian Masters, в което е победител през 1998 година.

 Коломбо е собственик на италианската компания „Milo”, водещ европейски производител на риболовни принадлежности, която ще бъде представена на изложението от дистрибутора за България  „Сия“.

            Фирми и експонати от 6 държави участват в  „Природа, Лов, Риболов 2011“, което се провежда под патронажа на министъра на земеделието и храните Мирослав Найденов. Изложителите ще покажат най-модерното ловно, рибарско и спортно оборудване (оръжия, принадлежности, облекла, аксесоари, стоки за къмпинг), оферти за атрактивни ловни и риболовни дестинации, залесителна и дърводобивна техника.

             Заедно с „Природа, лов, Риболов“ посетителите ще могат да видят в панаира още три прояви, свързани с хобито и свободното време: специализиранa изложба за цветя, декоративна растителност,
градинско оборудване и аксесоари „Цветна пролет“ (30.03-03.04.), Италиански фестивал на красотата и прическата - международно изложение за фризьорство, козметика, грим, парфюмерия и мода  (01.04.- 03.04.), Празници на домашните любимци с международни киноложки и фелиноложки изложби (02.04.-03.04.). За първи път се организира Биенале на креативността, което на 2 април ще събере студенти от Европейския колеж по икономика и управление в Пловдив и Варненския свободен университет  „Черноризец Храбър“.

            „Серията от пролетни изложби, които стартират през седмицата, са посветени и на семейството. Те обхващат мода, хоби, свободно време, украса на дома и вилата, образование, творчество. Ще са интересни за всички възрасти както с експозициите, така и с многото атракции“, коментира главният директор на Международен панаир Пловдив Иван Соколов. Посетителите специалисти, които работят в сферата на туризма, фризьорството и козметиката, озеленяването, търговията,  ще открият нови предложения за своя бизнес, добави той.

 


Сходни връзки

Световен шампион идва на „Природа, Лов, Риболов“ в панаира | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди