изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 14:27 EEST
ХОРОСКОП ЗА 28 МАРТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 28 МАРТ


ОВЕН - Бъдете отзивчиви към онези, които открито ви се противопоставят и отхвърлят идеите ви. Събитията ще докажат правотата ви. Имате да свършите далеч по-важни задачи днес.

ТЕЛЕЦ - Работете върху текущ ангажимент, от който очаквате да получите значителни средства. Ще бъдете улеснени и от добро развитие на личен въпрос, което отдавна отлагате.

БЛИЗНАЦИ - С труда и постоянството, което влагате в работата си ще имате много добри финансови придобивки. С нарасналите си доходи ще си позволите вече планирано пътуване.

РАК - Не бъдете взискателни към близките си, приемете предложенията им и ще си спестите излишни главоболия. Нечия желана близост ще ви помогне да разтоварите от умората на деня.

ЛЪВ - На всеки, който ви пречи в работата му покажете, че предпочитате сами да я свършите, отколкото да слушате празни приказки. Това е начин да постигнете целите си бързо днес.

ДЕВА - На път сте да спечелите нелека битка, която отдавна водите, не се отказвайте точно днес. Ще получите покана за нечие тържество и то ще ви улесни значително в общуването.

ВЕЗНИ - С радост ще откриете човек до себе си, с когото общуването ще е приятно и полезно. То ще ви вдъхнови да покажете умения, за които малко сте подозирали, че притежавате.

СКОРПИОН - Личните ви дела се развиват много благоприятно за вас, нужно е да сте по-уравновесени и добре да обмисляте ходовете си. Имате пълен шанс да успеете, ако пожелаете.

СТРЕЛЕЦ - Отнасяйте се толерантно към чуждите грешки и не показвайте слабост, когато трябва да бъдете силни. За да бъдат изрядни делата ви трябва да положите усилия и ще успеете.

КОЗИРОГ - Възможни са неприятни изненади при работа с пари, кредиторите ще ви напомнят за себе си. Доверявайте се само на доказали се партньори и можете да избегнете проблемите.

ВОДОЛЕЙ - Работата по делови проект ще ви накара да потърсите спешно допълнителна информация, имаща отношение към други хора. Опитайте се да съберете необходимите ви данни.

РИБИ - Професионалното ви развитие набира скорост и някои от вас ще получат предложение за нова работа. Готови сте за новите отговорности и те ще се превърнат в повод да празнувате.

Хороскоп на флирта - коя зодия си пада по теб
Зодиите, които никога няма да са щастливи заедно
Кое цвете сте според зодията?

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 28 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди