изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:51 EET
След 2011 г.: Земята остава без нефт, нов СССР се задава    
Любопитно
  Кои от пророчествата на Ванга, засягащи цялото човечество, са се сбъднали и кои - не, е обобщила в своя публикация руската онлайн медия "Сегодня". Споменават се и пророчествата, отредени за годините след 2011 г. В Русия почитат много българската пророчица Ванга и в медиите непрекъснато се появяват интерпертации на нейни предсказания. В първите дни на международната операция срещу режима на Муамар Кадафи се появи дори твърдението, че тя е предсказана от Ванга и че ще се разрасне в Трета световна война с милиони жертви и разрушения. Руската онлайн - медия "Сегодня" изброява кои от нейните предсказания са се сбъднали и кои - не.


Сбъднати пророчества:

Войски в Прага: В началото на 1968 г. Ванга казала: "Помнете Прага... пролет... черни облаци се събират над града. Война." След 8 месеца, през август 1968, войските на Варшавския договор нахлуват в Чехословакия и слагат край на "Пражката пролет".

Убийството на Индира Ганди: През 1969 г. Ванга имала видение за убийството на индийската министър-председателка Индира Ганди: "Ще я погуби роклята й. В дима и огъня виждам оранжевожълта рокля!" Ганди е застреляна от охраната си на 31 октомври 1984 година. Индийската министър-председателка се готвела за важна среща и решила да не облича под роклята си тежката бронирана жилетка.

Атомната подводница Курск: Също през 1980 г. Ванга пророкува: "Курск ще потъне под водата и целият свят ще го оплаква." На 12 август 2000 г. потъва руската атомна подводница "Курск". Загиват всичките 118 членове на екипажа.

Несбъднати

Животните ще станат като растенията: Според прогнозите на Ванга малко преди смъртта й в началото на 21-ви век: "хората няма нито да сеят, нито да жънат, а само ще отглеждат всичко. Животните ще се плодят като растенията, а растенията - като животните."

В генномодифицираните растения действително има животински гени, но до разможаване на животни и растения по един и същи начин не се е стигнало. Все още...

Всемирен катаклизъм: През 1994 г. Ванга предупреждава: "След 9 години ще настъпи краят на света. Земята ще се отвърне от Слънцето. Където е било горещо, ще има лед, много животни ще измрат. Хората ще се бият за енергия, но ще имат душа да се спрат. А след това времето ще тръгне назад."

През 2003 г. започна войната в Ирак, бяха извършени множество терористични актове в целия свят, , земетресение в Иран отне живота на 26 хиляди души. Но до "глобална катастрофа" на Земята не се стига.

Трета световна война: Смята се, че пророчицата е предсказала и следното - че през 2008 г. ще има конфликт в Индия, последван от покушения срещу четирима правителствени ръководители. Това щяло да бъде една от причините за Трета световна война през 2010 година.

В Русия се сещат за това пророчество, когато през 2008 година по време на руско-грузинската война за Тбилиси излита самолет с президентите на Украйна, Полша, Литва и Естония. По време на полета е взето решение самолетът да се приземи не в грузинската столица, а в Азербайджан.

Какво предстои?

Дотук с пророчествата, направени за периода до 2011 година. "Сегодня" отбелязва и три пророчества за времето след тази година:

Нов съюз: "СССР ще се възроди през първата четвъртина на 21 век.". До 2025 г. остават още 14 години и не се знае какви нови съюзи могат да възникнат дотогава.

Енергия от слънцето: "2018 г. влаковете ще летят по жици от слънцето. Ще спре нефтодобивът, Земята ще си почине".

За соларна енергия се говори все повече, поради което прогнозата на ясновидката не изглежда утопична.

Лекарство срещу рак: "В началото на 21 век човечеството ще се избави от рака. Ще дойде ден, когато ракът ще бъде окован в железни вериги" - пророкува Ванга.

Възможно е да е смятала, че антиканцерогенният препарат ще съдържа много желязо.

http://www.bnews.bg

ОЩЕ ЗА ЛЕЛЯ ВАНГА

 


Сходни връзки

След 2011 г.: Земята остава без нефт, нов СССР се задава | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
След 2011 г.: Земята остава без нефт, нов СССР се задава
Автор: Anonymous да 2011-03-27 @ 22:26 EEST
Абе кой ги измисля тези неща... Къде са запазени на архив?  Признавам, не знаех, че Ванга може да се превърне в толкова голям канал за дезинформация и манипулиране на тълпата. :-)))

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди