изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:05 EET
ИЗИДА ЩЕ ОРГАНИЗИРА МЕЖДУНАРОДЕН ТУРНИР ЗА ДЕЦА    
СпортЗа първи път Добрич ще бъде домакин на международен турнир по тенис за деца до 12 години, научи репортер на НДТ от треньора в тенис клуб Изида Юри Дойчев.

Надпреварата ще бъде от 2 до 9 май на кортовете в градския парк. Интернационалните турнири у нас в тази възрастова група са общо три за годината, като Добрич ще има привилегията да организира първата надпревара.
Интересът към турнира е огромен и той ще премине по точно определени правила. От 30 април до 1 май ще се проведе предквалификационен турнир, който ще даде визи на 4 тенисисти за квалификациите. 8 състезатели от квалификациите ще намерят място в основната схема. Право на участие в турнира имат 10 българи в основната схема и 12 в квалификациите. Засега е ясно, че едно от имената на домакините ще бъде това на Габриела Петкова.
През тази година тенис клуб Изида с президент Младен Матеев ще организира още два големи международни турнира, които са за мъже и жени. Те ще бъдат от календара на ITF.


 


Сходни връзки

ИЗИДА ЩЕ ОРГАНИЗИРА МЕЖДУНАРОДЕН ТУРНИР ЗА ДЕЦА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди