изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 20:09 EEST
ЗАЛОВИХА В ДОБРИЧ СИЛИСТРЕНЕЦ, УБИЛ ЖЕНА СИ    
Ред и сигурност36-годишен мъж от силистренското село Давидово, убил жена си, е заловен в Добрич, съобщи Областната дирекция на МВР в крайдунавския град.


Тялото на жертвата му – на 29 години, било намерено в къщата им в селото в събота около 8.30 часа. По гърдите и шията на убитата имало множество прободни и прорезни рани.
След получения сигнал незабавно бил извършен оглед на място, започнало и разследването, което скоро насочило криминалистите към С. А. /36 г./, с когото убитата живеела на семейни начала. Тъй като мъжът бил изчезнал от селото, било предприето спешното му издирване, в което се включили и съседните дирекции на МВР. Така час по-късно - към 9.30 часа, С. А. бил установен и задържан в Добрич. Престъпникът направил пълни самопризнания. Разказал, че отсъствал няколко месеца и в събота привечер се прибрал в дома си в село Давидово. Заедно с жена си седнали на по чашка, но след като изпили значително количество алкохол се скарали, скандалът прераснал в побой и довел до фаталните удари. Като разбрал какво се е случило С. А. побързал да изчезне, изминал пеша около 30 км, сутринта в неделя стигнал в село Карапелит, откъдето продължил с автобус за Добрич. При претърсване в гориста местност край селото криминалистите открили и ножа, с който е извършено тежкото престъпление.
Образувано е досъдебно производство, работата по случая продължава. НДТ


 


Сходни връзки

ЗАЛОВИХА В ДОБРИЧ СИЛИСТРЕНЕЦ, УБИЛ ЖЕНА СИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди