изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 12:52 EEST
Анимационният филм на Disney “BRAVE” ще излезе на голям екран през юни 2012    
Култура Днес от студио Pixar разкриха първите кадри от новия анимационен проект „Brave” - назъбените скалисти и мистични брегове на северна Шотландия. Новата приказка на брилянтните разказвачи от Pixar разкрива част от древното познание, обитаващо тези земи – истории за епични битки и тайнствени легенди, предавани от поколение на поколение.


мела и пламенна героиня е в центъра на тринадесетия анимационен проект на Diseny Pixar. В „Brave” тя ще отведе зрителите на необикновенно пътешествие сред тайнствените, скалисти планини в Шотландия. Режисьори на лентата са Марк Андрюс („Феноменалните”, „Рататуй”, „Джони Картър от Марс”) и Бренда Чапман („Цар Лъв”; „Принцесата на Египет”), а продуцент е Катрин Сарафиан („Lifted”, „Феноменалните”).
„Brave” e епично приключение, изпълнено с екшън, хумор и сърцати герои”, споделя за филма Марк Андрюс. „Няма по-подходящо място от тъмните и скалисти брегове на северна Шотландия, където да се случи тази история за храбростта. Представете си магии, мистерии и опасности в суровата, но красива природа на Шотландия. Това ще е нещо, което в Pixar не сме правили до сега.”
Кели Макдоналд дава гласа си на главната героиня Мерида - умелата в срелбата с лък дъщеря на Крал Фергус (озвучен от Били Конъли) и Кралица Елинор (озвучена от Ема Томпсън). Решена да следва своя път в живота, Мерида се противопоставя на древна традиция и на едрите земевладелци в кралството – огромния Лорд МакГъфин (Кевин МакКид), нацупения Лорд Макинтош (Крейг Фергюсън) и свадливия Лорд Дингуол (Роби Колтрейн). По невнимание, с действията си Мерида отприщва ярост и хаос в царството и, когато се обръща за помощ към ексцентричната старица Мъдрата Жена (Джули Уолтърс), й е предоставено едно желание, което се оказва наистина злополучно. Последвалите опасности принуждават Мерида да открие значението на истинската храброст, за да отмени проклятието преди да е станало твърде късно.
През 2011 г. създателите на „Brave” - студио Pixar, празнуват двадесет и петата си годишнина. Сред най-известните и любими на зрителите заглавия на студиото са „Играта на играчките”, „Търсенето на Немо”, „Феноменалните”, „Рататуй”, „Уоли”, „В небето”, „Колите” и др. За своя юбилей, майсторите на анимацията измислили едни от най-обичаните рисувани герои, ще ни представят новите приключения на Маккуийн Светкавицата и неговите приятели, които този път ще се явят на Световното Гран При.
За създаването на „Колите 2”, зад режисьорския пулт отново се завръща Джон Ласитър („Играта на играчките”), а от 24 юни 2011 г. зрителите ще преживеят световното рали с Маккуийн в Disney Digital 3D

 


Сходни връзки

Анимационният филм на Disney “BRAVE” ще излезе на голям екран през юни 2012 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди