изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:37 EET
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурност

През изминалото денонощие на територията на ОД на МВР Добрич са  регистрирани 6  криминални престъпления.



        -На 28.03.2011 г., в РУП Балчик е получено съобщение за извършена кражба от вила, намираща се във вилна зона “Овчаровски плаж”. Неизвестен извършител чрез взлом е проникнал във вилата и е извършил кражба на 5 телевизора и 4 хладилника. Работи се в условията на досъдебно производство.

            -На 28.03.2011 г., в Първо РУП Добрич е получено съобщение от собственик на магазин за спортни стоки, намиращ се по ул. “Генерал Колев”, в гр.Добрич,  затова че магазина е бил посетен от непозната жена, която чрез въвеждане в заблуждение е извършила кражба на 1 чифт маратонки. След проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установена извършителката на кражбата- В.Г., на 24 години, от гр.Добрич. Същата е криминално проявена. Задържана е за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

            -На 28.03.2011 г. от служители на Първо РУП Добрич са задържани в момента на кражба на ел. проводници от двора на фирма в гр.Добрич лицата Ж.Я., на 42 години и Ж.Ж., на 18 години и двамата от гр.Добрич. Ж.Я. е криминално проявен, за периода от 1985 до 2009 г. има 7 присъди за кражби, грабеж и управление на МПС след употреба на алкохол. Двете лица са задържани за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

 

           През денонощието на територията на областта е станало 1 ПТП с материални щети.          

             

            Възникнали са 4 пожара, от които единия е с материални щети.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди