изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:26 EEST
ПОСЛЕДНО ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЛАСТНАТА ПРЕБРОИТЕЛНА КОМИСИЯ    
ОбществоПоследното заседание на преброителната комисия под председателството на зам.-областния управител Тодор Георгиев се проведе в понеделник. Директорът на Териториално статистическо бюро и секретар на комисията Неделчо Василев запозна членовете с Доклада за организацията и провеждането на Преброяване 2011.


Той съобщи, че предварителните резултати от преброяването ще бъдат оповестени на национална пресконференция, която ще бъде дадена едновременно във всички областни центрове в цялата страна през месец април, информираха от пресслужбата на областната администрация. Директорът на ТСБ отчете, че Преброяване 2011 е приключило успешно и изказа благодарност на хората от общинските администрации и всички, които са съдействали за много добрата организация и разяснителна кампания. Отчетен бе приносът на медиите на територията на областта и тяхното коректно и професионално участие в процеса. Окончателните резултати от Преброяване 2011 ще бъдат готови в края на юни, съобщи шефът на статистиката.
От доклада става ясно, че в област Добрич пряко участие в преброяването са взели 1265 души. Отбелязва се големият интерес и ангажираност на жителите на областта към електронното преброяване, което е надхвърлило очакванията. В областта електронно са се преброили 68 190 души.
 


Сходни връзки

ПОСЛЕДНО ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЛАСТНАТА ПРЕБРОИТЕЛНА КОМИСИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди