изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 20:02 EEST
ПРАЗНИК В СОУ "ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ"    
ОбразованиеВ последните дни на март първокласниците в СОУ "Любен Каравелов" отбелязват като очакван празник една раздяла - раздялата с Буквара, и една нова среща - срещата с шарената Читанка. Наистина това е повод за празнуване, след като вече са научили всички букви от азбуката, могат да пишат и да четат родното слово, споделят от училището.


От 24 до 29 март в класните стаи на най-малките ученици звучат песни, стихове, разказват се приказки. В очите на родители, баби и дядовци блясват сълзи на радост и гордост, а началните учители на І клас изпитват чувство на удовлетворение, че са успели и у тези деца чрез грамотността да пробудят любовта към четенето, към знанието като едни от най-съществените ценности за съвременния човек. След бурните аплодисменти всяко дете получава грамота - поздрав от ръководството на училището, а от родителите -  красиво цвете и прекрасна торта.
 


Сходни връзки

ПРАЗНИК В СОУ "ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди