изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:48 EEST
ПРОБЛЕМИТЕ С ВОДОСНАБДЯВАНЕТО ПО СЕЛАТА ОБСЪЖДАТ НА СЕСИЯ    
ОбществоСесия на Общинския съвет на община Добричка ще се проведе днес.


Управителят на ВиК в Добрич инж. Дамян Калчев ще запознае общинските съветници със състоянието на водоснабдяването в населените места, както и с предвидените през настоящата година ремонти и рехабилитация на водопроводната мрежа. Кметовете и кметските наместници пък ще поставят проблемите, свързани с водоснабдяването и ще представят своите виждания за подобряването му.
Докладна записка относно определяне на земите от Общинския поземлен фонд, останали след оземляването, за отдаване под наем през 2011 година ще внесе кметът на общината Петко Петков. Той ще предложи да бъде взето решение за предоставяне и актуализиране на ползването на мерите и пасищата. Предстои на сесията да бъде приет списък на общинските жилища и да бъде определено предназначението им. Очаква се да бъде приета Общинска стратегия за развитие на социалните услуги /2011-2015 г./, както и да бъде гласувана Междинната оценка на изпълнението на Общинския план за развитие на община Добричка. Ще бъде внесена докладна записка с предложение за приемане на изменения и допълнения в Наредба № 8 за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги. Сред останалите точки в дневния ред са предложения за осигуряване на средства за изпълнение на договор за консултантска услуга по оперативна програма „Регионално развитие” за проект „Фестивал – Изкуството в бита на Златна Добруджа – вчера и днес”, прехвърляне на бюджетен кредит от параграф „Резерв за непредвидени и неотложни разходи” по бюджета на общината за настоящата година, осигуряване на средства за издръжка на футболните клубове през 2011 г. в селата Дончево, Победа,  Стефан Караджа, Бенковски, Стожер и Овчарово, предоставяне на помощ за ремонт на изгоряла къща в село Алцек и др. НДТ


 


Сходни връзки

ПРОБЛЕМИТЕ С ВОДОСНАБДЯВАНЕТО ПО СЕЛАТА ОБСЪЖДАТ НА СЕСИЯ | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ПРОБЛЕМИТЕ С ВОДОСНАБДЯВАНЕТО ПО СЕЛАТА ОБСЪЖДАТ НА СЕСИЯ
Автор: Anonymous да 2011-04-03 @ 21:41 EEST
Какво водоснабдяване ще обсъждат в селската община,то е пълно безводие,като в пустиня.Докога това "бустанско плашило" П.Петков с памперси ще ни лъже,че ще ни реши проблемите,да си подава оставката,докато не сме го изритали -с.Козлодуйци.
ПРОБЛЕМИТЕ С ВОДОСНАБДЯВАНЕТО ПО СЕЛАТА ОБСЪЖДАТ НА СЕСИЯ
Автор: Anonymous да 2011-04-03 @ 22:14 EEST

Кмета Петков е най корумпирания кмет в областта при провеждане на обществените поръчки в сферата на строителствово,което е обществена тайна.От години наред търговете се печелят от три фирми- "Соломон " -тая която прави ремонт на апартамента на  кмета Петков,къщата му в село Смолница,Апартамента на секретарката му/любовница /,фирмата в която строителната техничка Е.Даскалова се води на граждански договор,а мъжа и работи в същата фирма,фирма М.Атанасов- бивш строителен техник в общината и колега на строителните техници,счетоводител на която фирма е съпруга  е финансовия контрольор на общината В.Петрова,фирмата на другата строителна техничка -Недялка,съпруга на другия строителен техник напуснал общината,която изпълни строителството на ЦДГ с.Алцек-150 кв. м. за 210  хиляди лева -средно за 1400 лева за квадратен метър.Уважаеми общински съветници,ако поискате тази информация,ще се убедите в пълната анархия и корупция,режесиране на обществените поръчки във вашата община.Да не говорим за подизпълнителя на част от тези поръчки-фирмата на съпруга на секретаря на общината Надя Василева -схемите са за съда и прокуратурата.


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди