изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 16:38 EEST
АЛБЕНА С ПРЕДЛОЖЕНИЕ И КЪМ АБСОЛВЕНТИТЕ    
НовиниОферта за провеждане на абсолвентски бал в курорта Албена е едно от последните предложения на туристическото дружество на българския пазар.

Предлагат се еднодневни пакети в тризвезден хотел с за 67 лв. на човек на ден - нощувка със закуска и празнична вечеря, в хотел по формулата „All Inclusive” цената е 90 лв. на човек на ден в двойна стая като е предвидена и празнична вечеря. За четиризвезден хотел нощувка и закуска струва 75 лв. на човек на ден в двойна стая - нощувка със закуска и празнична вечеря. Предлагат се и двудневни пакети. За хотел три звезди цената е 102 лв. на човек в двойна стая за 2 нощувки със закуски и празнична вечеря. За хотел по формулата „All inclusive” е 127 лв. на човек в двойна стая за 2 нощувки, включително и празнична вечеря, а за четиризвезден хотел - 112 лв. на човек в двойна стая за 2 нощувки със закуски и празнична вечеря.
Кувертът включва празнична вечеря, програма с участието на DJ и безплатен вход за дискотека "Горски Цар" и "Fantastico Beach" и нощен бар Фламинго Гранд.
 


Сходни връзки

АЛБЕНА С ПРЕДЛОЖЕНИЕ И КЪМ АБСОЛВЕНТИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди