изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 14:17 EEST
ХОРОСКОП ЗА 2 АПРИЛ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 2 АПРИЛ

ОВЕН - Днес сте в по-ведро настроение и започвате деня със самочувствие, работата ще ви спори през целия ден. Разумни сте и всичко, което казвате е подкрепено със солидни факти.
ТЕЛЕЦ - Днешният ден може да се окаже критичен особено, ако професията ви е свързана с пътувания. Емоционално се чувствате несигурни, може да се пробудят стари неприятни спомени или страхове.
БЛИЗНАЦИ - Денят ще е наситен със събития. Очакват ви много контакти, при това успешни. Може и да не успеете да осъществите всички срещи, които сте планували.
РАК - Трудно ще ви е днес да се концентрирате в работата, защото ще ви вълнуват лични неща. Задълбалите сте се да анализирате чувствата си и сякаш губите реална представа за нещата.
ЛЪВ - Бъдете търпеливи, не си поставяйте твърде амбициозни цели. Желанието ви да направите промяна може да влезе в противоречие с финансовото ви състояние, но това едва ли е повод за депресия.
ДЕВА - Позволете си малко да полентяйствате. Днес не е ден за интензивна работа. Не се впечатлявайте от клюки по ваш адрес, които ще научите, знаете, че нещата са силно преувеличени.
ВЕЗНИ - Ще се чувствате много енергични. Ще ви се иска вие да дирижирате нещата, което обаче ще срещне съпротива у околните. Не се опитвайте да впечатлите началниците в днешния ден
СКОРПИОН - Днес ще имате много отговорности. Вложете цялото си старание, защото ви наблюдават и от доброто ви представяне зависи по-нататъшното ви професионално развитие.
СТРЕЛЕЦ - Днес е време да материализирате идеите си. Ще имате достатъчно енергия и време, за да свършите всичко, което сте си наумили. Опитайте се да не пришпорвате околните.
КОЗИРОГ - Днес акцентът преимуществено ще е върху имуществените въпроси, печеленето на пари и натрупване на знания и умения. Ако не внимавате, възможно е да загубите крупни средства.
ВОДОЛЕЙ - В днешният ден мислите ви ще отлитат към дома, няма да може да се концентрирате върху работата си. Може би очаквате гости за вечеря. Не се тревожете, ще имате една наистина приятна вечер.
РИБИ - Ден, в който може да се отдадете на мечтите си и нищо чудно някой от тях да станат реалност, само трябва малко повече да вярвате. Не се впечатлявайте от подигравателните приказки на хора.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2011 ГОДИНА

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 2 АПРИЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди