изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 16:57 EEST
ХОРОСКОП ЗА 3 АПРИЛ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 3 АПРИЛ

ОВЕН - Денят е идеален за развиване на хуманитарна или благотворителна дейност. Ще имате възможност да помогнете на много хора, които се нуждаят от вас. Ще изпитате дълбоко удовлетворение от себе си.
ТЕЛЕЦ - Много добър ден за разрешаване на творчески задачи. Ако дейността ви е свързана с компютри и комуникации, също ще имате успех. Емоционалният ви градус ще е приповдигнат.
БЛИЗНАЦИ - Може би очаквате в днешния ден да видите успешните резултати от интензивният труд, който сте положили през последните няколко седмици. Очакванията ви ще се оправдаят.
РАК - В този ден може да очаквате да направите много и непредвидени разходи. При всички случаи ще ви се наложи да изхарчите повече пари от обикновено. Възможни са конфликти с постоянния партньор.
ЛЪВ - Колегите ви могат да ви ядосат с необоснованите си претенции към вас. Добра идея за днешният ден е да се срещнете с приятели, с които да споделите неволите си и така малко да се разтоварите от напрежението.
ДЕВА - Не е изключено да имате здравословни проблеми през днешния ден, в най-добрия случай ще се разминете само с главоболие. Отделете повече време за собствените си нужди, нуждаете се от почивка.
ВЕЗНИ - Днешният ден е хубав за вас и предоставя добри условия за професионална реализация. Не е трудно да се възползвате от благоприятните ситуации, но могат да възникнат и някои пречки.
СКОРПИОН - От дълго време в главата ви се върти мисълта да направите някакви промени със себе си или работното място и сега плановете ви се избистрят. По-подходящ момент да действате.
СТРЕЛЕЦ - Днес е ден, който можете да посветите на вашите приятели, срещнете се с тях и им засвидетелствайте добрите си чувства. Добър момент да излезете по магазините и да купите нещо хубаво.
КОЗИРОГ - С лекота ще се справите с служебните ангажименти. Много добре взаимодействате с вашите колеги и началници. Поканете гости на вечеря, ще бъдете изненадани приятно.
ВОДОЛЕЙ - Днешният ден ще бъде съпътстван от напрежение, което като че ли витае във въздуха, но не можете да определите каква точно е причината за него.
РИБИ - Ще си намерите някаква причина да не си стоите на работното място или някаква работа извън офиса. Все пак ако имате някакви важни дела за днес, не ги отлагайте за друг ден.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2011 ГОДИНА

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 3 АПРИЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди