изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:30 EET
16 сигурни знака, че той ви изневерява    
Любопитно

Подозирате партньора си в изневяра или просто искате да се убедите, че не е така? Вижте предупредителните сигнали, за които трябва да внимава всяка жена.



Вашият партньор обръща повече внимание на нуждите ви от всякога. Така е заради чувството на вина, което изпитват хората, които тъкмо са започнали да изневеряват. Колкото по-дълго продължава „другата“ връзка, толкова повече ще спада вниманието към вас.
Мъжът ви започва да ви купува подаръци, даже много подаръци. Те са заради вината, която той изпитва като ви предава. Когато ви затрупва с подаръци се чувства по-добре.
У вас се появява усещането, че нещо не е наред. Вие познавате по-добре от всеки неговите навици и поведение, така че ако има промяна ще разберете. Да не се доверите на женската си интуиция и да игнорирате промяната означава да си затворите очите за истината.
Той често започва да се кара с вас. Така има причина да излезе ядосан от вкъщи и да отиде при любовницата си. Често обаче измамникът прави това поради смесени чувства, породени от предателството му.
По време на спор той все по-често споменава за край на връзката ви. Казва неща от сорта на „Какво ще правиш ако връзката ни приключи?“ или „Ако нещо се случи с нас, ще си останем приятели.“ Като цяло е песимист за бъдещето на връзката ви. Така е, защото има при кого да отиде, когато се разделите. Ако често прави такива намеци, бъдете подозрителни.
Партньорът ви често сменя настроенията си. С вас изглежда депресиран и потиснат, но когато излиза е развълнуван. Ако той от дълго време има любовница, по-скоро ще се постарае нещата и с вас, и с нея да вървят гладко. Когато обаче има проблеми в отношенията си с едната жена, те неминуемо ще се появят и при другата. Това е неизбежно.
Той е спрял да общува с вас. Живеете заедно, но не си говорите. Той е станал студен и невнимателен към чувствата ви.
Вкусът му към музиката се е променил. Например той винаги е предпочитал рок музика, но изведнъж започва да харесва поп. Вероятно е така, защото другата жена в живота му харесва поп музика.
Липсва му самоуважение. Това не винаги означава, че той ще изневери, но неуверените хора често търсят друг, който да ги води. Ако не посрещнете нуждите му, е възможно той да потърси чувството на сигурност и загриженост при друга жена.
Той постоянно критикува определена жена. С това поведение се опитва да ви накара да мислите, че тази конкретна жена въобще не го интересува, а всъщност той е тайно привлечен от нея.
Той критикува това у вас, което някога е намирал за особено атрактивно.
Лесно се обижда от ваши коментари, колкото и невинни да са те.
Вече не обръща внимание на вас, на децата ви и на съвместния ви живот.
Той затваря вратите в дома ви, когато вие сте наоколо, а преди не го е правил. Например при двойките, които отдавна са заедно, партньорите често оставят вратата на банята отворена или притворена, когато са вътре, за да се изкъпят, за да си измият зъбите и т. н. дори и другият партньор да е наблизо. Колкото повече се развива изневярата, толкова повече той ще се опитва да се дистанцира от вас физически и психически като затваря вратите на стаите в дома ви.
Вече не прави комплименти за външния ви вид.
Не ви казва „обичам те“.

http://www.az-jenata.bg

Защо изневеряваме - кои повече, кои - по-рядко

ДНК тестове за откриване на изневери

Признаците, че половинката ви изневерява

Изневярата - по-добра от аспирин?!

Първите признаци на изневярата

Кога изневеряват жените

Какво премълчават мъжете?

 


Сходни връзки

16 сигурни знака, че той ви изневерява | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди