изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:34 EEST
ХОРОСКОП ЗА 6 АПРИЛ /ВИДЕО/    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 6 АПРИЛ /ВИДЕО/


ОВЕН - Денят ви ще е динамичен и напрегнат. Избягвайте конфликти и не налагайте мнението си на всяка цена, за да не настроите негативно някого срещу себе си, очаквайки в същото време подкрепата му.

ТЕЛЕЦ - Стабилизиране на финансовото и материално положение, към това е добре да се насочите, възпирайки агресията и нездравите амбиции, които могат да осуетят иначе добрите ви намерения днес.

БЛИЗНАЦИ - Новостите постепенно ще ви подготвят за следващите ви важни стъпки, вслушвайте се в интуицията и в съветите на онези, на които вярвате.

РАК - Много задачи очакват да ги приключите днес, за това е добре да започнете деня си с тях. Направените изводи и взети решения ще са от важност за дни напред, за това бъдете последователни в действията си.

ЛЪВ - Напрегнат ден за повечето от вас. Очакват ви много и срочни задачи, бюрократични спънки също няма да липсват, но с повече търпение и бърза мисъл ще се справите.

ДЕВА - В работата и предстоящите ангажименти е добре да разчитате най-вече на себе си, с което ще елиминирате възможността от нежелани развития. Въздухът е наситен с повече агресия и зловредни чувства, и това няма как да не се отрази и на вас.

ВЕЗНИ - Денят ви ще е забързан и напрегнат. Задачите ще ви притискат със срокове и времето за съмнения или колебания ще е ограничено. Не се притеснявайте излишно, имате потенциал да се справите.

СКОРПИОН - Ако изпитвате неудовлетворение на работното място или по други причини желаете да го смените, потърсете ново, като се възползвате от познанствата си.

СТРЕЛЕЦ - Въпрос, чието решение не може да бъде отлагано, ще ви създаде повече безпокойство и в тази връзка е възможно да потърсите допълнителна информация или съвет.

КОЗИРОГ - Отново на дневен ред нещата в семейството опират до желанието ви да контролирате решенията и поведението на близките си, с което не помагате на развитието им, освен, че нагнетявате и атмосферата.

ВОДОЛЕЙ - Придобивки или приятелски жест ще подобрят настроението ви днес, помагайки ви да се освободите от притеснения, водещи до стрес.

РИБИ - Готовността ви да сте полезни ще подтикне и други хора към хуманна инициатива, което ще направи деня им пълноценно изживян, освен вашия.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 6 АПРИЛ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.16 секунди