изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:44 EEST
ОБЛЯКОХА ОТБОРА НА ЦДГ "БОДРА СМЯНА" С ЕКИПА НА ПФК ДОБРУДЖА    
СпортМалчуганите от ЦДГ №8 "Бодра смяна" (Добрич) ще участват с марков екип в първия по рода си футболен турнир в Добрич, в който сили ще премерят детските градини.

Спортното облекло е изработено от бургаската фирма "Томи", която облича редица професионални отбори в България. Сред клиентите на компанията са футболните клубове Локомотив Пд, Калиакра, Доростол, Черно море, Монтана, Сливен и много други.
Лично президентът на фирмата Тома Томов избра децата да участват в турнира с модела, с който ПФК Добруджа 1919 се представя в първенството на Източната "Б" група. Бургазлии от 3 години обличат добричкия тим с уникални модели.
Основният екип на "Бодра смяна" е с традиционните цветове на Добруджа - жълто и зелено, с надписи ЦДГ №8 "Бодра смяна" на гърдите на състезателите и www.bodra-smyana.com на гърба. Емблемата на детската градина е на ръкава на фланелката.
Официалното представяне на екипа ще бъде на турнира, който ще се проведе на футболното игрище на Изида на 16 и 17 април.
В момента малчуганите изучават тънкостите на футбола при местния треньор Борис Минков.
Екипът е дарен от фирма "Томи" със съдействието на собственика на спортния сайт "Център спорт" и репортер в НДТ Руслан Йорданов.    
 


Сходни връзки

ОБЛЯКОХА ОТБОРА НА ЦДГ "БОДРА СМЯНА" С ЕКИПА НА ПФК ДОБРУДЖА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди