изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 21:26 EEST
ХОРОСКОП ЗА 7 АПРИЛ    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 7 АПРИЛ


ОВЕН - Ще имате напредък в делата си, ако сами си вършите работата, без да разчитате на други хора. Съобразете желанията, обстоятелствата и целите си с даденостите на деня, а те няма да са кой знае какви, и не издевателствайте над себе си.

ТЕЛЕЦ - Има над какво да се замислите и да промените в себе си, за да постигнете промяната, към която се стремите. Отговорностите ви с това няма да намалеят, но ще се почувствате по-добре от началото, което поставяте.

БЛИЗНАЦИ - На работното място ще ви притиснат срокове и ще бъдете принудени да оправяте чужди грешки. Денят е подходящ за работа в градината – засаждане на дървета и зеленчуци.

РАК - Промените, част от които са по ваша инициатива, ще се отразят на работата ви, като наложат преразглеждане на договорености и постигане на нови, предвид настъпилите обстоятелства.

ЛЪВ - Присъствието на някого, към когото се стремите, ще ви мотивира да удвоите силите си, за да го впечатлите. Придобивките ще последват, което е стимул и отговорност, за това ще продължавате в същия дух.

ДЕВА - Ще работите упорито, за да наложите името си в сферата и средите, от които се интересувате. Това ще ви мотивира да не спирате с развитието си, като продължите да търсите най-доброто за себе си.



ВЕЗНИ - За много от вас денят се свързва с решаване на финансови въпроси и произтичащите от тях отношения. Подготовката на семейно тържество също ще отнеме от времето ви, разбира се не оставяте нещата за последния момент, за това денят ви ще е по-динамичен.

СКОРПИОН - Ще попълвате в движение знанията и информираността си по много въпроси, най-вече професионални и от правен характер. От полза ще са ви връзки и познанства с хора не само от вашата сфера на интереси.

СТРЕЛЕЦ - Денят за много от вас ще е динамичен, но и ще бъдете добре организирани. Ако делата ви зависят и от други хора, бъдете по-овладени и не бързайте да изтъквате предимствата си, за да не ги настроите срещу себе си.

КОЗИРОГ - Изтъквайки подходящи доводи, ще успявате да намирате поддръжници в идеите си, които считате за приложими. Гласуваното доверие и средства ви задължават да сте коректни в отношенията, не бива да го забравяте.

ВОДОЛЕЙ - Живейте смирено и не предизвиквайте с нищо съдбата, използвайте наученото и ще излезете с малко загуби от трудна ситуация, а може и с печалба.

РИБИ - Ще намерите правилното решение на въпрос, който ви притеснява, ако сте по-спокойни. Това ще ви помогне да не губите средства и време, и час по-скоро да се заемете с него.

Нумерологична прогноза за 2015 година
Коя зодия как ви забива нож в гърба
Кои зодии са най-лоши политици
Зодии, подходящи за авантюра и сериозна връзка

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 7 АПРИЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди