изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:10 EET
КАЛИАКРА ВНЕСЕ ЖАЛБА СРЕЩУ РЕШЕНИЕТО НА ДИСЦИПЛИНАРНАТА КОМИСИЯ    
СпортРъководството на ФК Калиакра ще внесе жалба срещу решението на Дисциплинарната комисия на БФС, научихме от президента на каварненския клуб Венцислав Василев.

Както е известно, на футболен клуб Калиакра и на неговите ръководители бяха наложени сериозни санкции - общо 62 хиляди лева, за непровеждането на срещата с Левски от първенството на "А" група. "Не приемаме наложените наказания. Затова пускаме жалба. Това означава, че до нейното разглеждане всичко ще бъде стопирано и никой не може да ни извади от участие в първенството. Отборът тренира по план и в събота ще играем с Берое. А целта е ясна - задължително трябва да спечелим трите точки. След неубедителното начало на полусезона не можем да имаме други цели", каза още Венцислав Василев. За съжаление поради наказания за получени картони срещата с Берое ще пропуснат двама от най-опитните в отбора - централният нападател Десислав Русев и защитникът Антон Димитров. През седмицата на облекчен режим тренира халфът Лъчезар Балтанов, но се очаква той ще бъде възстановен за предстоящия двубой.


 


Сходни връзки

КАЛИАКРА ВНЕСЕ ЖАЛБА СРЕЩУ РЕШЕНИЕТО НА ДИСЦИПЛИНАРНАТА КОМИСИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди