изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 15:08 EEST
ХОРОСКОП ЗА 8 АПРИЛ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 8 АПРИЛ


ОВЕН - Бъдете конкретни в договарянията си, искреността е задължителна, обратното ще ви създаде много проблеми. Възможно е да се ангажирате с нови отговорности, но ще се справите, а и възнагражденията ще се доближават до очакванията ви.

ТЕЛЕЦ - На работното място, в творческата, финансова или друга, интересуваща ви сфера ще имате добро представяне, което ще ви позволи да планирате нови начинания.

БЛИЗНАЦИ - Приемайте хорските несъвършенства спокойни, нямате вина, че на някого му липсват познания и добро възпитание, за да наказвате себе си.

РАК - Развитията, приятни или не, ще ви създават усещане за нещо специално, може би защото и очакванията ви са такива. Овладейте емоциите си и продължете напред.

ЛЪВ - Подредената ви програма и организация ще помогнат да се справите по-лесно с финансовото и техническо обезпечаване на предстояща задача.

ДЕВА - Някаква умора и отегчение се забелязва у вас, но е обяснимо. Ще търсите повече тишина и спокойствие, оставяйки чужди на изкушенията.

ВЕЗНИ - Конкретизирайте плановете си, като набележите мерки и бъдете последователни в действията си. Това ще улесни работата ви, правейки ви подготвени и съсредоточени.

СКОРПИОН - Размествания, пътувания и нови контакти ще направят деня ви забързан и интересен. Възможно е известно затруднение в изпълнението на служебна задача, но със съдействието на колегите си ще се справите.

СТРЕЛЕЦ - Съсредоточете вниманието си върху приключване на текущи проекти, като подреждате и премисляте следващите си ходове. Не пренебрегвайте съвети и прилагайте на практика наученото, така по-лесно ще успявате и напредвате.

КОЗИРОГ - Нетърпението и желанието ви да свършите повече работа днес може да доведе до физическо и емоционално изтощение. Контролирайте се, защото няма кой друг да го направи, пък и вие не бихте допуснали намеса в делата си.

ВОДОЛЕЙ - Ако сте добри слушатели ще научите важни за бизнеса и живота ви неща, които до сега са ви убягвали. За предпочитане е да не избързвате с оценките си за другите, за да си спестите възможността от грешки и главоболия.

РИБИ - Не се суетете и не проявявайте излишна показност, като привличате вниманието на околните върху себе си. Това ще ви спести енергия, която бихте могли да използвате за полезни неща.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 8 АПРИЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди