изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:14 EEST
ЛЕКАР ПОЛУЧИ ЗВАНИЕТО "ДОБЪР ЧОВЕК"    
Новини

Лекар от Сливен стана първият носител на приза "Добър човек", който тази година връчи кметът на община Каварна Цонко Цонев по повод 8 април Международния ден на ромите.



 Д-р Желязко Манолов, който има практика и работи като семеен лекар стана първият носител на приза "Добър човек", който тази година бе връчен в рамките на кампанията "Благодаря ти, кмете!".   По традиция община Каварна организира купон за ромския празник, на който децата от ЦДГ "Детелина", ансамбъл "Бизоне", както и Иво Папазов Ибряма и оркестрите "Начко" и "Тракия"  веселиха жителите и гостите на квартал "Хаджи Димитър". Поздрав към всички поднесоха лично областният управител Желязко Желязков и заместничката му д-р Катя Ганова. Кметът Цонко Цонев им пожела да образоват децата си, за да могат да хранят семействата си. Водещият на концерта и носител на единственото по рода си звание "Почетен мангал" Андрей Слабаков пък снима документален филм, който има за цел да покаже живота такъв, какъвто е и да видят всички, че има и добри роми.
 


Сходни връзки

ЛЕКАР ПОЛУЧИ ЗВАНИЕТО "ДОБЪР ЧОВЕК" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди