изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:21 EEST
СТУДЕНТИ ОРГАНИЗИРАТ МИС И МИСТЪР ВУМК    
ЛюбопитноСтудентският съвет на Висше училище Международен колеж организира първия по рода си конкурс "Мис и Мистър ВУМК", който ще се проведе на 11 април в ресторант "Мечока Бен".


В конкурсa ще участват 10-те топ момичета и 10-те топ момчета, номинирани от всички студенти на ВУМК. За добро настроение на публиката се е погрижил Студентският съвет към висшето училище, който е поканил две групи за модерни танци от Варна, е сътворил много забавни игри и осигурил привлекателни награди, издадоха в аванс от ВУМК. Програмата включва три кръга, в които участниците ще могат да се представят в различна светлина. Кръговете ще включват дефилиране с ежедневно облекло, така както ги познават техните колеги и преподаватели. "Бизнес облекло"  е друг кръг, тъй като студентите се обучават в едни от най-добрите бизнес специалности, те трябва да покажат, как би трябвало да изглеждат съвременните бизнесмени. Следващият забавен кръг,  в който трябва де се включат участниците е  "Парти облекло" - истинско изкуство е съчетанието между бизнесът и забавлението. Ето защо, студентите ще покажат, че могат и да изглеждат добре, когато се забавляват.
Специален гост ще е ректорът на ВУМК  - доц. Тодор Радев. Той ще оценява участниците и ще има възможността да им задава различни въпроси. Останалите участници от журито са част от партньорите на конкурса.
Партньори на конкурса са фирма за дамски облекла "Евея"; Магазин за обувки "Мартини"; Билярд-клуб "България", Боулинг бар. Голямата награда за победителката и победителя ще бъде романтична вечеря за двама в ресторант Таланти към HRC Кулинарна академия.
 


Сходни връзки

СТУДЕНТИ ОРГАНИЗИРАТ МИС И МИСТЪР ВУМК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди