изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 16:13 EEST
Ники Михайлов загубил ума си по Алисия    
Спорт

Вратарият на българския национален отбор по футбол Николай Михайлов се е побъркал по новата си любов - Алисия. Според kluki.bg, стражът на Твенте се хипнотизирал дори, когато чуе гласа й по телефона.



Близки до двойката твърдят, че в началото на връзката им нещата не били толкова прозаични.

Това, което сближи двамата, беше общата им съдба на отритнати. И двамата останаха без великите любови на живота им.

Футболистът и певицата даже намираха утеха да намират нови и нови контраатаки за отмъщение и подобаващ реванш към Валери Божинов и Николета Лозанова.

Впоследствие обаче връзката на Ники и фолк дивата станала учудващо сериозна.

Фактът се потвърждава и досега от нежеланието им да афишират връзката си и нехайството по отношение на това, какво оттук нататък мислят хората.

Ники е привързан страшно много към Валери – младши. Отрупва го с подаръци от Холандия.

Алисия пък е готова веднага да го дари с дете. Ники пък се смятал готов на това.

Ако бебето стане факт, случайно или не, Ники ще стане татко на годините на конкурента си Валери Божинов.

През месец март, Ники Михайлов гостува в "Шоуто на Иван и Андрей" по Нова ТВ. Играчът на Твенте говори за футбола и жените, както и за нападките към него от страна на Валери Божинов.

Ники индиректно призна и за връзката си в Алисия, като каза, че жената до него е твърде груба ("Твърде грубо" е последният хит на блондинката).

"Какво да става с Алисия...? След последната си връзка с Алекс, с която бях 3 г., си казах, че не искам да правя това публично достояние. Не искам да коментирам с кого съм. Не е момиче, а жена и е много красива", тогава заяви стражът на Твенте.

Чувствам се добре с нея. Тя знае какво иска от живота и от мен. Руса е, мила, добричка, но понякога е твърде груба", продължи Ники.

На въпроса, дали той е причината Валери Божинов да не играе в националния отбор, Михайлов бе категоричен:

"Това го чух преди време и веднага му се обадих, защото той наведе нещата в тази посока. След пет минути разговор, в който той мълчеше, а аз говорих, той каза: "Добре, разбрах. аз сега съм страничен човек."

Пишеше се и за моята бивша приятелка Николета Лозанова. Какво ли не излезе – как не съм я забравил и тем подобни. Даже не искам да говоря за това.

Страницата с Николета е затворена за мен и не искам да ме свързват с нея. Валери от няколко месеца е изиграл два мача, а аз играя всяка седмица по толкова.

В последните 5 години той има пет гола за България, което прави по един на година. Вас двамата да ви сложи Матеус централни нападатели, и вие ще ги вкарате. Аз съм директен, не съм груб.

Смешно е да се оправдава с мен, че не е в националния отбор, защото преди три години съм бил с Николета Лозанова. Той живее във филм, в някакъв свой свят. Да вземе първо да вкара някой гол за Парма, да ги вдигне малко, защото са 16-и.

Това му казах по телефона: "Да бъде жив и здрав, защото ние сме бъдещето на националния отбор."

http://www.sportni.bg


 


Сходни връзки

Ники Михайлов загубил ума си по Алисия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди