изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 12:25 EEST
ХОРОСКОП ЗА 10 АПРИЛ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 10 АПРИЛ

ОВЕН - Ще имате много възможности, а освен това и време и енергия за реализирането им. Желанието ви да поемете инициативата в дейности, в които са включени и приятелите ви, приятно ще ги изненада.
ТЕЛЕЦ - Не се поддавайте на тежки мисли във връзка с финансовите въпроси. Че парите не стигат е ясно на всички, но защо трябва да си трошите живота с подобни разсъждения, нещата все някак ще се подредят.
БЛИЗНАЦИ - Отложете решаването на важни финансови въпроси, сигурно съвсем скоро ще имате добри приходи и тогава ще е по-лесно да се справите с проблемите.
РАК - Един ден с авантюристичен дух. Ще ви се иска да изпробвате някоя прогресивна идея. Днес може да си опитате късмета в някоя от онези игри, предлагащи множество награди.
ЛЪВ - Днес трябва да сте много внимателни в действията си, защото може да реагирате неадекватно и да не постигнете онова което очаквате. Сигурно ще сте неудовлетворени от събитията на днешния ден.
ДЕВА - Днес трябва да сте максимално ефективни, а ключът към това е добрата организация. Сигурно ще сте зависими от много неща, но това не бива да ви притеснява. Днес е ден за работа и то досадна.
ВЕЗНИ - Тази вечер е новолуние. Днес се посяват идеите, насоките за развитието през следващите 30 дни. Най-добре е да прекарате този ден в усамотение и размисъл.
СКОРПИОН - Днес ще сте абсолютно погълнати от една идея, до такава степен, че нищо друго няма да ви вълнува. А трябва. Може да получите пари, които отдавна сте отписали.
СТРЕЛЕЦ - Един доста приятен ден, ще можете да се представите в пълния си блясък. Идеи няма да ви липсват, но реализацията им малко ще ви куца. Днес ще надминете себе си.
КОЗИРОГ - Днес трябва да сте по-толерантни и готови да изслушате и противоположната гледна точка. Осъзнайте и се опитайте да примирите противоположностите вътре в себе си.
ВОДОЛЕЙ - Днес се налага да действате по-целенасочено, особено по отношение на финансовите въпроси. Важно е обаче да бъдете принципни и да не променяте убежденията си.
РИБИ - Денят може да е доста напрегнат, ще сте склонни да приемате нещата твърде лично и това може да попречи на бизнеса ви. Най-добре ще е ако успеете днес да обърнете по-голямо внимание на дома.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 10 АПРИЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди