изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 18:30 EEST
Депутатска щерка се размина с корона за хубост    
Мис & Мистър Дъщерята на депутата Стефан Дедев от ГЕРБ – Ивелина, се размина с короната за красота на конкурса “Мис Пловдив”. Таткото показал видимо разочарование и според очевидци дори изразил съмнение, че кастингът е нагласен. Не бил сигурен в обективността на журито и даже му намирисвало на политика – “Долавям червен оттенък в част от хората”, рекъл г-н Дедев. 24-годишната Ивелина Дедева не могла да влезе дори в тройката.


Симпатиите на публиката били на страната на Паола Коленцова, единадесетокласничка от езикова гимназия Пловдив. Чаровната блондинка е с перфектните мерки 88/63/93 при ръст 184 см.

Хубавото момиче вече се е снимало в реклами, играе модерен балет и учи в курс по актьорско майсторство. Близките няколко години ще са много важни за живота на новата коронована особа. Предстои й да завърши гимназия и да си избере професионално поприще. При всички отговорни ангажименти Паола не мисли да се отказва от подиума и ще се опита паралелно да бъде модел. Според майка й Красимира Керанова, бивша националка по лека атлетика, момичето е амбициозно и вече успява, като бъдещ икономист, да си прави добър бюджет на времето – така единствено може да се справи и с ученето, и с “извънкласните” дейности. Мечтата на Паола е да следва в Англия.
Конкурсът, който разочарова фамилията на г-н Дедев, зарадвал и подгласничките й Краси Гешева и Биляна Гайтанджиева. Единодушно Биляна била  посочена и като момичето с най-хубава усмивка. http://kliuki.bg

  Разочарованите претенденти

 

 Паола мечтае да учи икономика в Англия

 


Сходни връзки

Депутатска щерка се размина с корона за хубост | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди