изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 04:53 EEST
Тото Котуньо изпя ”Моя страна, моя България” в НДК /ВИДЕО/    
Култура Италианският певец Тото Котуньо изпя пред пълната зала 1 на НДК снощи емблематичната песен на Емил Димитров "Моя страна, моя България". Италианската звезда Тото Котуньо изпълни и у нас най-големите си хитове, обиколили заедно с него целия свят, предаде репортер на БГНЕС. 

С тричасов концерт тази вечер певецът отново успя да омае българските жени, за които винаги е твърдял, че са красиви и магнетични. Изпълнителят за минута не прекъсна връзката с публиката, като се разхождаше из редовете на залата и посвещаваше всяка песен.
Котуньо се запозна с голяма част от жените в залата, викайки ги на сцената и пеейки за тях любовни балади. Раздаваха цветя и подаръци, както и много целувки, по три на всяка жена, както гласи италианската традиция.
По време на тричасовия си концерт италианският музикант изпя популярните си световни хитове като баладата "Insieme", с която печели Евровизия през 1990 г., "L'ete Indien", "Solo Noi" и ембеламетичната "Lasciatemi Cantare".
Котуньо се обърна и към президента Георги Първанов, като обясни, че "България освен, че е член на Европейския съюз, трябва да бъде и част от една обединена Европа".
Най-голяма изненада за многобройната публика дойде в края на концерта, когато Тото Котуньо изпя една от най-емблематичните за страната ни песен "Моя страна, Моя България". Той обеща още в следващия си живот да живее в София и да се ожени за българка. http://life.dir.bg

Toto Cutugno - Serenata


 


Сходни връзки

Тото Котуньо изпя ”Моя страна, моя България” в НДК /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди