изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:52 EEST
ОТЛИЧЕН СТАРТ НА СЕЗОНА ЗА ДОБРИЧКИТЕ КОЛОЕЗДАЧИ    
СпортКолоездачите на "Добрич 1905" се представиха отлично в първото си състезание за годината.

 На проведения в събота колокритериум  в град Шипка Николай Росенов финишира четвърти при юношите младша възраст. После той демонстрира чудесната си форма и в изкачването на Бузлуджа, в което зае второ място, а това му отреди второ място и в комплексното класиране.
Победител стана Валери Иванов от Бургас, а на трето място се нареди Владимир Русинов от Троян. В състезанието взеха участие националните юношески отбори на Сърбия, както и отборът на "Железничар" (Ниш).
На следващия ден възпитаниците на Георги Друмев взеха участие в още два критериума. Първият бе в Павел баня и бе в памет на Георги Коев. След отлично каране Никалай Росенов спечели първото място. Добричлията финишира после трети в колокритериума за Купата на кмета на Павел баня. В надпреварата на юношите страша възраст Радостин Димов зае второ място в състезанието, организирано от родителите на Георги Коев и Българския колоездачен съюз.
Ето какво сподели Георги Друмев след състезанията в събота и неделя: "Много съм доволен от това, което показаха момчетата още в първия старт за годината. Държаха се като истински професионалисти. Въпреки тежките условия, при които тренирахме през зимата, покахме, че не сме изостанали в шосейната си подготовка от останалите отбори."


 


Сходни връзки

ОТЛИЧЕН СТАРТ НА СЕЗОНА ЗА ДОБРИЧКИТЕ КОЛОЕЗДАЧИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди