изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:18 EEST
„ДВОРЕЦА” Е ПРЕДПОЧИТАНО МЯСТО ЗА СВАТБИ    
НовиниКултурният център "Двореца" от няколко години се превърна в предпочитано място за организиране на сватбени тържества, както за българи, така и за чужденци.

Средно по 50 изнесени ритуала се провеждат там годишна, каза пред журналисти  Жени Михайлова, организатор Културни дейности в центъра.
Най- многобройни са българските, следвани от румънските двойки, предпочели „Двореца” за сватбеното си тържество. Там във вечна вярност са се вричали и ще го сторят и през тази година много чужденци –англичани, швейцарци, французи, испанци, американци, германци, израелци, дори ливанци. Както НДТ вече писа, тази година в „Двореца” ще се венчаят и австралийци. Мястото е предпочитано не само от младоженци, но и от двойки, които отбелязват сребърна или друг вид сватба.
Предпочитаните места за ритуалите са “Плачещата градина” и “Нимфеумът”, който е в близост до параклиса. Според Жени Михайлова, мястото е уникално и “благословено”, затова двойки от цял свят проявяват желание да се бракосъчетаят там. В естествен декор се превръщат красивите и екзотичните градини на Двореца, а често съпътстващата програма на сватбените ритуали са изпълнения на класическа музика. Други пък предпочитам изпълненията на българска гайда.
На 30 април първата за тази година двойка ще си каже “да” в неповторимата атмосфера на Двореца

 

 


Сходни връзки

„ДВОРЕЦА” Е ПРЕДПОЧИТАНО МЯСТО ЗА СВАТБИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди