изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 10:48 EEST
"NNS CREW" СЕ ЗАВЪРНА С КУПА ОТ СОФИЯ    
НовиниНа 9 април се проведе Националният квалификационен турнир по хип-хоп и модерен танц в столицата -спортна зала "Триадица". В надпреварата взеха участие над 200 деца сред които бяха и "NNS Сrew" при Общински младежки център "Захари Стоянов"с ръководител Миглена Георгиева. Момичетата и момчетата от хип-хоп групата  се бориха във всички възрастови категории.


При най-малките "NNS Сrew" се завърнаха с първо място на дует и второ място за мъжко соло и малка група. В категория 12-15 години момичетата взеха трето място за малка група и първо място за формация. В категория над 16 години големите танцьори направиха едно най-добрите си представяния до този момент - при сола мъже от 25 танцьори за цяла България на трето място е "NNS Сrew", а след изпълнението на малка група и формация отборът бе избран за носител на единствената купа в турнира.
След поредното си добро представяне хип-хоп формация "NNS Сrew" се класира за световното първенство в град Загреб-Хърватия, което ще се проведе в края на годината.
Ръководителката Миглена Георгиева благодари на своите танцьори, които вярват в нейните идеи и се борят редом с нея, както и на общинския младежки център за вечната подкрепа. "Град Добрич е пълен с таланти- повярвайте в това и сами ще видите резултата" - категорична е тя.
 


Сходни връзки

"NNS CREW" СЕ ЗАВЪРНА С КУПА ОТ СОФИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди