изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:21 EEST
Секс в космоса? Възможен с халат    
Любопитно

Още през 2000 г. астронавти оповестиха, че правят опити за секс в космоса. Сега обаче ще бъдат и улеснени



Заради безтегловността сексът в космоса е възможен само при употребата на специална техника, при която единият от партньорите трябва да бъде "застопорен".

За целта руските космически специалисти изобретиха специален халат, покриващ отчасти гърба и пристягащ се под мишниците.

На една педя под тила халатът има обла издатина, която съответства на вдлъбнати места в стените на космическия кораб, така че да се напасва с щракане за тях като копче тик-так.

Партньорът, който ще е в пасивна поза, навлича халата и се закача за стената. Другият остава свободен и плаващ. На него се пада да извършва постъпателните движения, обясняват изобретателите.

"Пасивният" партньор обаче също свободно движи таза си.

Иначе сексът в космоса е доста сложен за изпълнение именно заради безтегловността, която пречи да се появи умора - а тъкмо умората е тази, която казва на човек кога да спре.

Колкото до космическия сексхалат, не е ясно дали досега е влизал в употреба.

Още през 2000 г. американски и руски астронавти оповестиха опитите си за секс в космоса – част от програма за установяването на шансовете за оцеляване на човечеството в орбита за по-дълъг период от време.

"Въпросът за секс в космоса е сериозен. Експериментите са с цел да се измерят шансовете доколко семейните двойки ще могат да продължат не само собствения си род, но и този на човечеството“, казват френски учени.  http://www.vesti.bg

СЕКС КАЛЕНДАР /18+/

 


Сходни връзки

Секс в космоса? Възможен с халат | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди