изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:23 EET
ХОРОСКОП ЗА 13 АПРИЛ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 13 АПРИЛ

ОВЕН - Денят е подходящ и за начало на нови проекти, строителство или планове. Погрижете се за семейството, покупките за дома ще носят усещане на всички ви за стабилизиране и по-добър живот.
ТЕЛЕЦ - Работете върху текущите си дела, като не се ограничавате в разхода на енергия. Денят ви ще е ползотворен и с новите проекти, с които се захващате днес.
БЛИЗНАЦИ - Възползвайки се от добрите си позиции, ще се справите бързо в деликатна ситуация, като оставите място и за чужди изяви. Тези и други детайли ще ви подтикнат по-смело да изразите претенциите си и да покажете, че е добре да се съобразяват с вас.
РАК - Решаване на финансов въпрос и добри очаквания за предстоящите дни ще подобри настроението ви. Има и други неща, които да ви радват, от вас зависи да им дадете предимство, като ги включите в програмата си.
ЛЪВ - Отнасяйки се отговорно към детайлите в работата си, ще подобри очакванията си към нея. За съжаление не при всички развитията ще са еднозначни. Възможни са затруднения, които не бива да ви обезкуражават.
ДЕВА - Бъдете подготвени за изненади и по-навреме ще се освободите от заблудите си. В служебните и лични взаимоотношения спорни въпроси ще подтикват у вас желание за показност, изтъквайки в същото време недостатъците на другите.
BЕЗНИ - Повишената ви чувствителност изисква да сте внимателни и добронамерени в отношенията си с околните, за да избегнете напрежението и сведете до минимум вероятността да сгрешите. Не бъдете крайни в оценките си и не проявявайте корист.
СКОРПИОН - За много от вас денят ще е запълнен с работа по текущи задачи, както и с нови начинания, за които сте се подготвяли. Повече настроение ще ви носят придобивките за дома, изборът на които ще ви помогне да сработите по-добре отношенията си с онези, с които сте били в конфликт до скоро.
СТРЕЛЕЦ - Грижейки се за интересите си, ще разширявате отговорностите си, поемайки и част от ангажиментите на близки хора. Без да ви тежи, внимателно и прецизно ще изпипвате детайлите, оставяйки след себе си добре свършена работа. КОЗИРОГ - Умеете да убеждавате, когато имате интерес от това, но и без друго ще постигате споразумения, защото общите цели са печеливши. В същото време организацията и ефективността на работното място налагат промени, които могат да ви противопоставят с колегите.
ВОДОЛЕЙ - Ако докажете лидерските си качества на практика, много хора ще се възползват от решенията ви. Отговорете адекватно на събитията, като внесете своето виждане за развитието им по-елегантно и не натрапчиво, с по-малко стрес и емоции. РИБИ - Изпълнението на многобройните ви задачи изисква да сте овладени откъм емоции и спонтанни действия. Успехът ще бъде с онези, които умеят деликатно да налагат идеите си, и колкото по-смели, толкова по-печеливши.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 13 АПРИЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди