изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:05 EET
СНИМАТ "АВАТАР 2" КРАЙ КАВАРНА?    
ЛюбопитноСъс сензационна новина, че продължението на най-касовия филм "Аватар" може да бъде снимано край Каварна, излязоха централни медии, които цитира и радио "Добруджа", разпространило новината от световно значение в местния ефир.

Според в. "Телеграф" Джеймс Камерън е бил тайно у нас, за да направи оглед на терени, подходящи за продължението на култовия филм. Сред обсъжданите места са уютни заливи край Каварна, Побитите камъни край Варна, Деветашката пещера край Ловеч и Дяволското гърло в Родопите. Когато чули новината наши актьори и каскадьори тутакси започнали да си подсигуряват евентуално място в лентата. Клюката, че "Аватар" ще се снима у нас разкрили родни кинаджии, които видели режисьора да оглежда места за снимки още в края на миналата година. Случката се повторила и в последните дни на март. От "Ню Бояна" - компанията организатор главно на снимки за чуждестранни продукции у нас, са запазили мълчание по случая "Аватар". Иначе неотдавна Камерън официално обяви, че има намерение да снимка втора и трета част на "Аватар" и то наведнъж. Първата част му донесе приходи от 2,8 млрд. долара, заради което той се е активизирал още повече. Според информация бюджетът за новите му филми ще възлиза на около 200 млн. долара.
Сюжетът на втората част ще е най-вече под водата, а на третата във въздуха на Пандора и сред тайнствените острови от "летящия" минерал ънобтейний. Кадри от България ще бъдат включени предимно в третата част на филма, обсъждат още запознати. Част от "Аватар 2" ще бъде снимана в Марианската падина, което е най-дълбокото място на планетата. Режисьорът отдавна е поръчал направата на специализирана апаратура.
 


Сходни връзки

СНИМАТ "АВАТАР 2" КРАЙ КАВАРНА? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди