изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 01:00 EEST
ПЕТЯ И МАКС СТАНАХА МИС И МИСТЪР ВУМК 2011    
Мис & Мистър За пръв път в Добрич се проведе колежански конкурс за красота


Петя Комеава от Ивайловград и Максим Руденко от Киев станаха носители на титлите Мис и Мистър ВУМК 2011 на провелия се в понеделник в ресторант "Мечока Бен" конкурс. Техни подгласници станаха Боян Антонов от Търговище (2-ри курс, Hospitality Мanagement), Елизавета Смирнова от Русия (2-ри курс Hospitality Мanagement),  Антон Фажев (1-ви курс International Business Management) от Варна и Златина Михайлова (Маркетинг и управление на хотелиерството и туризма) от Добрич. Водещият  Мартин Ристовки от Македония пък беше също награден с трето място в конкурса. Въпреки че не беше включен в списъка на участниците, той грабна вниманието на журито и публиката и така, без да подозира, спечели челна позиция в конкурса.
В конкурса  Мис и Мистър ВУМК участие взеха девет момчета и девет момичета - студенти от различни курсове и специалности във Висше училище Международен колеж. 18-те кандидати за първото място бяха подбрани, след като организаторите от Студентски съвет на висшето училище, начело с Преси Русева, инициираха номинации сред колегите си от всички курсове. Сред тях имаше студенти от цялата страна и чужбина - Пловдив, Казанлък, Варна, Търговище,  Ивайловград, Киев, Саратов и Добрич.
Участниците трябваше да преминат през три кръга - облечени в бизнес облекло, ежедневно и парти облекло. Журито им задаваше различни въпроси за живота и предпочитанията им, а публиката ги аплодираше бурно. За да бъдат определени победителите, публиката също оценяваше.
Мис Висше училище Международен колеж 2011 - Петя Комеава от Ивайловград, е студентка трети курс в специалност "Маркетинг и управление на хотелиерството и туризма". Тя е от Ивайловград и тази година й предстои завършване. Докато учила във ВУМК обиколила няколко държави по време на стажовете си, но най-много й харесала Испания, където прекарала половин година като студент на обмен в партньорски университет на висшето училище. След като завърши очаква  да започне работа в чуждестранни авиолинии.
Мистър Висше училище Международен колеж 2011 - Максим Руденко  от Киев, Украйна, е студент първи курс в съвместната с Университета на Уелс, британска специалност "Хотелски мениджмънт" ( Hospitality management). Идва в България, за да учи във ВУМК, мечтаната от него професия. Интересува се от футбол, слуша хип-хоп и рок музика, а любимата му марка автомобили е БМВ.
Председател на журито, което оценяваше участниците, бе доц. Тодор Радев. Наградите за победителите бяха безплатни екскурзии до Букурещ от Екотурс 2008, вечери за двама в ресторант Таланти към Кулинарна академия, безплатен тоалет от Евея и комплекти козметични продукти от магазин за луксозна козметика Кроел, сребърно колие от магазин Силвър Пейшън, Варна. Най-интересната и приятна награда, която получиха няколко от участниците, бяха безплатни двумесечни тренировки по модерни танци в клуб "Сентър".
 


Сходни връзки

ПЕТЯ И МАКС СТАНАХА МИС И МИСТЪР ВУМК 2011 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди