изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:05 EEST
НЕМСКИТЕ ТУРИСТИ ВЕРНИ НА БЪЛГАРИЯ    
ТуризъмПовече гости от Германия се очаква да посрещнат българските курорти тази година, стана ясно при посещението на германския посланик у нас Н. Пр. Матиас Мартин Хьопфнер във Варна.


Той посочи, че 550 000 германски туристи са почивали в България през 2010 г. Очаква се през тази година техния брой да е минимум толкова. Според дипломата, ръст на посещенията може да се очаква и в отговор на подобрената инфраструктура в страната.
Курортът Албена също очаква с около 20-30 на сто повече туристи от Германия през предстоящия летен сезон. Според заместник-директора по маркетинг и продажби в „Албена” АД Йовка Страшилова, в Албена се очаква да почиват около 26 000 германци. Това е значителен ръст на фона на непрекъснатия спад на немските туристи през последните няколко години. Увеличението на гостите от Германия в туристическото дружество отдават на нарастващия интересът към българското Черноморие в Германия, както и на активна маркетингова стратегия на „Албена” АД този пазар с изцяло собствен бюджет. Над 500 туристически агенции в Германия са участвали в обучителни семинари за новостите през сезона в Албена. Първите гости от Германия се очакват на 18 април по балнеопрограма.
 


Сходни връзки

НЕМСКИТЕ ТУРИСТИ ВЕРНИ НА БЪЛГАРИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди