изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2021-11-30 @ 23:00 EET
ЧАСТНО БИЗНЕС УЧИЛИЩЕ „ГАЛИЛЕО ГАЛИЛЕЙ” ОТНОВО СРЕД ОТЛИЧЕНИТЕ    
Образование

По покана на Центъра на учебно-тренировъчните фирми към Министерството на образованието, младежта и науката от 13 до 15 април Частно бизнес училище „Галилео Галилей”, гр. Добрич участва в тазгодишния Международен Панаир на учебно-тренировъчните фирми в Пловдив. Поканата е специална, защото училището е единственото основно училище с тренировъчна фирма сред 127-те ученически фирми, участващи в Панаира. Поводът за нея е голямата Награда, която проектът за училището получи на Националния конкурс на Европейските награди по предприемачество 2011 година.  

Целта на организирането на ежегодния Международен панаир е да се осъществи реална среща на образованието с бизнеса и възможно на най-широка основа да се развива у подрастващите предприемаческа култура.

На Панаира ЧОУ „Галилео Галилей” се представя със своята учебно-тренировъчна фирма „ДАР-ЕМ” с предмет на дейност организиране на светски събития. В двугодишната й история има вече 6 организирани светски събития. Набраните средства са повече от 1780 лева, а чистата печалба е 1340 лева.

Шестте участници на Панаира ще представят не само дейността на фирмата, но и своите първи бизнес планове, разработени в Бизнес школата на училището, чрез учебните програми по свободноизбираема подготовка „Млад предприемач”, „Моята първа фирма”, Общуване в бизнеса” и „Управление на бюджет”.

Ръководителят на Бизнес школата, г-н Кирил Каменов, помощник-директор и управител на училището, споделя: „ И ученици, и учители имаме своите бизнес роли на Панаира – вярваме, че отново ще се завърнем в Добрич с награди!”. Главен мениджър на учебно-тренировъчната фирма е шестокласничката Евгения Лечева. Сред участниците са и две второкласнички – Мериян Алит ще представи своя проект за откриване на 5-звезден хотел „Морска звезда”, а най-малката участничка изобщо на Панаира, Анжела Каменова ще презентира своя Салон за красота „Есмералда”.

Всички участници от частното училище се надяват, че ще заслужат призове и награди в специалните конкурси по време на Панаира - за общо представяне на фирмата, директни търговски преговори и сделки, участие в среща на Българския младежки форум на бизнес лидерите,  Академия за корпоративна социална отговорност, Годишни награди за отговорен бизнес.

 


Сходни връзки

ЧАСТНО БИЗНЕС УЧИЛИЩЕ „ГАЛИЛЕО ГАЛИЛЕЙ” ОТНОВО СРЕД ОТЛИЧЕНИТЕ | 5 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ЧАСТНО БИЗНЕС УЧИЛИЩЕ „ГАЛИЛЕО ГАЛИЛЕЙ” ОТНОВО СРЕД ОТЛИЧЕНИТЕ
Автор: Anonymous да 2011-04-16 @ 10:09 EEST
ДА  бе !  ЧОУ  "ГГ"  с  5  ученика!
ЧАСТНО БИЗНЕС УЧИЛИЩЕ „ГАЛИЛЕО ГАЛИЛЕЙ” ОТНОВО СРЕД ОТЛИЧЕНИТЕ
Автор: Anonymous да 2011-04-16 @ 12:12 EEST
Май не си добре със здравето или завиждащ?
ЧАСТНО БИЗНЕС УЧИЛИЩЕ „ГАЛИЛЕО ГАЛИЛЕЙ” ОТНОВО СРЕД ОТЛИЧЕНИТЕ
Автор: Anonymous да 2011-04-17 @ 08:23 EEST
Предлагам  директора  на  това  частно  училище  да  каже  колко  деца  учат!
ЧАСТНО БИЗНЕС УЧИЛИЩЕ „ГАЛИЛЕО ГАЛИЛЕЙ” ОТНОВО СРЕД ОТЛИЧЕНИТЕ
Автор: Anonymous да 2011-04-25 @ 10:24 EEST
БРАВО! ЖЕЛАЕМ ВИ УСПЕХИ! ПОКАЖЕТЕ НА ТОЗИ МНОООГО ОГРАНИЧЕН "ЕЛЕКТОРАТ" ОТ ДОБРИЧ, ЧЕ ВЪПРЕКИ ЗЛОБАТА И ЗАВИСТТА НОВОТО И ПО-УСПЕШНОТО ЩЕ ПОБЕДИ! ВИЕ ГО МОЖЕТЕ!!!
ЧАСТНО БИЗНЕС УЧИЛИЩЕ „ГАЛИЛЕО ГАЛИЛЕЙ” ОТНОВО СРЕД ОТЛИЧЕНИТЕ
Автор: Anonymous да 2011-04-30 @ 19:17 EEST

Това ЧБУ или ЧОУ /както го пише в статията/. Щото второто означава "основно" училище и съответно децата още се учат да смятат. Май някой много лъже и си мисли, че бизнес се прави с "2 и 2"....


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2021 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди