изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 18:26 EEST
ПОЛКОВНИК СТОЕВ РАЗКАЗВА    
ОбществоЧленове и приятели на ХобиСклуб се събраха, за да отбележат заедно 12 април - Ден на авиацията и космонавтиката, и отбелязването на 50 години от полета на Юрий Гагарин. Поканеният бивш военен летец Йордан Стоев разказа много интересни моменти от живота на летците.


Не пропусна да спомене, че имал възможността да посети звездното градче в Русия  и да се запознае  и с други космонавти. Разказаха се безброй спомени за Гагарин, когато е бил на посещение в България. Звездната му слава не му пречеше  да бъде изключително земен, допълниха бившите военни  Кольо Димитров, Здравко Георгив и Илия Найденов колеги на госта. Бившата учителка Мария Златева подари на клуба портрети на Юрий Гагарин, Титов,  Рукавишников, на звездното семейство Андриян Николаев и Валентина Терешкова и на нашия първи български  космонавт Георги Иванов. Д. Тодоров рецитира стихотворение, посветено на човека със завладяваща усмивка, които ако беше жив, сега щеше  да навърши 77 г.
 


Сходни връзки

ПОЛКОВНИК СТОЕВ РАЗКАЗВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди