изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 18:05 EEST
ОВАЦИИ ЗА МЛАДИТЕ АКТЬОРИ ОТ ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИЯ ТЕАТЪР    
КултураМладите актьори от Експериментален театър при ОМЦ с ръководител Севдалина Сарандева представиха своя спектакъл "Сънища" - съставен от 12 монолога и една приказка, в лоби бара на парк-хотел "Изида" в Добрич.


Любезните домакини предоставиха на театралите цялата площ на уютното кафене, където царствено се е разположил черен роял с бели бар-столове. Гостите имаха възможност да опитат от напитките на лоби бара и да гледат театър на крачка от масите. Като добри импровизатори младежите от състава преодоляха притеснението от близостта на публиката и дори я включиха в спектакъла. Всеки от приятелите на младите театрали намери свой любим герой от персонажите на Георги Господинов /част от монолозите са от пиесата "Апокалипсисът идва в 6 вечерта"/. Един си хареса "пясъчния човек", друг "убиецът на акордеони" , а трети одобриха с бурни аплодисменти поклонничката на Лейди Гага. Красивият интериор в парк-хотел Изида, допадна на младежите и те се убедиха, че в сцена може да се превърне всеки кът стига да има публика и хора, които безрезервно да приемат изкуството.
 


Сходни връзки

ОВАЦИИ ЗА МЛАДИТЕ АКТЬОРИ ОТ ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИЯ ТЕАТЪР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди