изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:49 EET
ДОБРИЧКО УЧАСТИЕ В ПРОЛЕТНА МЛАДЕЖКА СЕСИЯ    
ОбществоДве представителки на Общинския младежки център в Добрич участват в работата  на  Единадесетата национална пролетна  сесия на общинските младежки съвети и парламенти, която се провежда от 14 до 16 април в Перник.


Проявата е включена в Националния календар за извънкласни и извънучилищни дейности на Министерството на образованието, младежта и науката за 2010/2011 учебна година. Гергана и Силвана Великови  от Добрич ще се включат  в сесията по темата "Образованието-приоритет на младите хора". Двете са сред най-активните в различните форми на ОМЦ. Те пеят и носят награди за Студиото за поп-рок изпълнители "Сарандев" и играят в Експерименталния театър. Гергана е ученичка във Финансово-стопанската гимназия, а Силвана  - в СОУ "Св. Климент Охридски". Гергана Великова от няколко месеца е и солист на групата "Lot Lorien".
На срещата на младите хора в Перник ще се представят актуални теми в сферата на образованието. Ще се работи по групи в зависимост от образованието. Участниците в пролетната сесия ще имат възможността да гледат културни продукти и да посетят туристически обекти. Срещи като тази спомагат за обмен на информация между младежките съвети и парламенти, местната и централна власт и политиците на територията на Република България.Те са от изключително значение за бъдещото развитие и повишаване активността на младите хора в страната, подчертават от ОМЦ.
 


Сходни връзки

ДОБРИЧКО УЧАСТИЕ В ПРОЛЕТНА МЛАДЕЖКА СЕСИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди