изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 05:03 EEST
ХОРОСКОП ЗА 16 АПРИЛ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 16 АПРИЛ

ОВЕН - Ще усетите желание да поемете нещата в свои ръце. Направете го не се колебайте, бъдете смели в решенията, които ви предстои да вземете през днешния ден.
ТЕЛЕЦ - Днес ще имате нужда от по-голяма доза търпение, все ще се намери кой да ви ядоса. Проявете повече разум и не се впускайте в спорове и безкрайни обяснения.
БЛИЗНАЦИ - Ще имате усещане за известно освобождаване и свобода на действие, но това едва ли ще ви успокои. Обществените контакти ще ви помогнат да се разсеете.
РАК - Не позволявайте емоциите да определят поведението ви. Не предприемайте нови неща, поработете върху приключване на вече поетите задължения. В края на деня може да се почувствате малко уморени.
ЛЪВ - Ще се чувствате добре физически и психически. Ще ви се иска да включите цялото си семейство във вашите занимания и особено в такива, които подобряват бита ви.
ДЕВА - Днес избягвайте да обсъждате щекотливи въпроси, възможни са недоразумения. Много добре ще ви се отразят кратките пътувания или излетите сред природата, независимо от капризите на времето.
ВЕЗНИ - Ден само за празнуване. Дори да нямате повод, ще си намерите. Силно ще ви привлича пътуването и забавленията с приятна компания. Денят е прекрасен за всички влюбени.
СКОРПИОН - Ще сте по-ангажирани от обикновено, но пък ще изпитате удовлетворението на човек, който си е свършил добре работата. Възможни са някои пререкания с домашните.
СТРЕЛЕЦ - Едва ли ще имате нови проблеми, но трябва да се организирате да разрешите старите. Интересни идеи няма да ви липсват, но ще трябва да намерите кой да ги реализира.
КОЗИРОГ - Ако сте по-обективни ще се убедите, че и околните имат добродетели, дори може да ви помогнат за някои неща. Не бъдете твърдо убедени в собствената си правота.
ВОДОЛЕЙ - До ранния следобед ще имате доста ангажименти, които вероятно ще са ви приятни. Денят е много подходящ за приятелски срещи и обмен на информация. Вечерта ще ви се иска да посветите на дома си.
РИБИ - Ще имате желание за нови преживявания и впечатления, ще ви се иска да разчупите формите и калъпите на досегашния си живот. Разговорите ще са от съществено значение.

Коя зодия как ви забива нож в гърба

Какъв символ е твоето име и какво разкрива той за теб

Сексуален хороскоп: Какви любовници са

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 16 АПРИЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди