изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:33 EET
ИЗИДА ОРГАНИЗИРА ФУТБОЛЕН ТУРНИР ЗА ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ    
СпортВ истински спортен празник се превърна първото издание на футболния турнир за детските градини в Добрич, организиран от Изида.

Десетки деца, придружени от своите родители и подкрепени от роднини и приятели, се събраха на игрището на сладоледената компания в градския парк „Св. Георги”, което е с изкуствена тревна настилка. Победител стана детския футболен тим на Изида, воден от Борис Минков и Митко Недялков.
Децата демонстрираха завидни възможности и направиха истинско показно на връстниците си. На финала те победиха ЦДГ №32 от жк „Строител”. Призовата четворка допълниха детските градини „Слънчице” и „Бодра смяна”.
Призът за голмайстор получи Ивайло Михайлов от ЦДГ №10, а Дени Станиславов бе отличен за най-добър вратар. Заявка за участие в първенството бяха подали 12 детски градини, но на самото състезание се явиха 9. Срещите преминаха при големи емоции, запечатани от родителите с фотоапарати и видеокамери. Усилията на децата бяха възнаградени със сладолед, който им бе подарен от домакините, а детските градини получиха по една футболна топка.


 


Сходни връзки

ИЗИДА ОРГАНИЗИРА ФУТБОЛЕН ТУРНИР ЗА ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди