изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:49 EET
За първи път секси туркиня в Playboy    
Любопитно Туркинята, която не се посвени да се притивопостави на статуквото, което е насаждано сред младите мюсюлмани, носи името Сила Сахин. Те я първата туркиня, която решава да разчупи границите в Playboy.

За младата актриса от турски произход Сила Сахин снимките за Playboy са акт на освобождаване от културния натиск, упражняван върху мюсюлманките.

Като първа туркиня, позирала за еротичното списание, тя иска да покаже на младите жени от турски произход, че "е в реда на нещата да бъдеш такъв, какъвто си". Сахин казва, че приятелите й я подкрепят и се възхищават на смелостта й. Семейството й, което не е знаело за снимките, логично никак не се радва. Майка й е толкова потресена, че дори отказва да разговаря с дъщеря си.

BLife.bg

Туркините се разсъблякоха

Германката от турски произход Сила Сахин, която участва в един от най-популярните тв-сериали в Германия, се снима за "Playboy". Снимките на голото й тяло накараха мнозина турци да настръхнат. Други пък са във възторг.

За младата актриса от турски произход Сила Сахин снимките за "Playboy" са акт на освобождаване от културния натиск, упражняван върху мюсюлманките. Като първа туркиня, позирала за еротичното списание, тя иска да покаже на младите жени от турски произход, че "е в реда на нещата да бъдеш такъв, какъвто си". Сахин казва, че приятелите й я подкрепят и се възхищават на смелостта й. Семейството й, което не е знаело за снимките, логично никак не се радва. Майка й е толкова потресена, че дори отказва да разговаря с дъщеря си.

"Безсрамница!"

По този повод германският таблоид "Bild" направи анкета сред млади турци, живеещи в Германия. Въпросът към тях гласеше: как приемат постъпката на сънародничката си? Мненията са противоречиви: половината от мъжете смятат, че всеки сам трябва да решава дали да се снима гол. А депутатът от либералната Свободна демократическа партия Серкан Тьорен, който е от турски произход, дори се възмущава, че на случая се обръща толкова много внимание. Той казва, че снимките му харесват и че не вижда никакъв проблем.

Комикът Мурат Торал, също с турски корени, харесва фотосите, но се възмущава заради неуважението, което актрисата е проявила спрямо семейството си. Според него, въпреки че е пълнолетна, тя е трябвало да помоли за разрешение. А един ученик от турски произход казва, че ако в неговото семейство се случи подобен позор, бесрамницата ще бъде прокудена завинаги.

Въпреки че повечето млади жени са силно впечатлени и от смелостта, и от красотата на Сахин, има и такива, които не пестят критики. 30-годишната домакиня от турски произход Филиз Чичек е крайно възмутена. Тя цитира пророка Мохамед, който повелява жената да прикрива тялото си и да не го показва пред мъже. За нея постъпката е не само срамна, а направо порочна.

"Гордеем се с нея!"

По-еманципираните млади туркини приемат снимките без възражения. Бизнес-дамата Борал Фия ги тълкува като акт срещу потискането на жените. Тя също би се снимала за еротично списание, но не чисто гола.

Телевизионната водеща Нина Могхадам пък се тревожи, че Сила Сахин ще има сериозни проблеми с турските мъже, защото те вече няма да я приемат насериозно. Водещата смята, че с тази си постъпка сънародничката й е съсипала мечтите на много момичета. Вместо да ги насърчават да стават актриси, сега родителите ще се страхуват, че един ден и те ще гледат дъщерите си без дрехи.

Певицата Бахар от известната поп-група "Монроуз" пък се радва на снимките и твърди, че турците са много по-отворени към света, отколкото се предполага. А 18-годишната ученичка Мерве Север е възхитена от снимките и е горда, че са на турско момиче.


Автор: Петя Лунд, Редактор: Александър Андреев

DW

Обновена на 21л04.2011

Линкове към всички еротични галерии на НДТ >>>


 


 


Сходни връзки

За първи път секси туркиня в Playboy | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
За първи път секси туркиня в Playboy
Автор: Anonymous да 2011-04-18 @ 09:35 EEST
Машшала!
За първи път секси туркиня в Playboy
Автор: Anonymous да 2011-04-18 @ 11:12 EEST
Ами хубаво е момичето .Красотата трябва да се показва.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди