изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:28 EEST
СТАРТИРАХА КАРАВЕЛОВИТЕ ДНИ    
ОбразованиеВ СОУ "Любен Каравелов" в Добрич стартираха ежегодните "Каравелови дни" - празници на спорта, науката и творчеството, кулминация на постигнатите знания, на овладените умения, на творческите  стремежи.


Тържественото откриване бе в понеделник с акция за почистване на училищния двор и околоучилищното пространство в отговор на инициативата на община Добрич "Да почистим нашия град". След това клуб "Млад пътешественик" ще поведе любознателните "По стръмните и славни пътища на историята - българското и полското минало - допирни точки".
Програмата на тържествата до 29 април включва състезания, конкурси, изложби, в които учениците с вдъхновение ще творят и ще решават сложни задачи, ще се впуснат смело в необятния свят на непознатото и неизвестното, ще спортуват. Възпитаниците от профил "Информационни технологии"  ще изявят уменията си в съвременните компютърни науки. За малчуганите от детските градини са подготвени изненади с изложби и тържества, посветени на Великден, първокласници ще им почетат любими приказки и стихотворения, ще ги поканят да гостуват в училището ни.
Стремежът на каравеловци е да утвърдят училището като желана територия за пълноценна личностна изява, да привлекат като съмишленици родители и приятели, а с искрените си послания да развълнуват всички, които споделят радостта от  успехите и постиженията им, заявяват от СОУ "Любен Каравелов".
 


Сходни връзки

СТАРТИРАХА КАРАВЕЛОВИТЕ ДНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.23 секунди