изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 08:25 EEST
ХОРОСКОП ЗА 20 АПРИЛ /ВИДЕО/    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 20 АПРИЛ /ВИДЕО/


ОВЕН - Бъдете спокойни и уравновесени, така по-лесно ще се справите със затрудненията си, без това да се отрази неблагоприятно на здравето и настроението ви.

ТЕЛЕЦ - Добре подбирайте думите си, за да не оставите погрешни очаквания у някого. Дори и да срещнете известни затруднения в работата си, ще успеете да свършите навреме със срочна задача.

БЛИЗНАЦИ - Отговорни към работата си, ще вложите повече старание, за да свършите навреме и с очакваните резултати. Други ще се възползват от подкрепата на приятел и ще се занимават с уреждане на въпрос от битов характер, който ги затруднява.

РАК - С желание и силни аргументи ще се включите в решаване на въпроси от социален, политически и правен характер. Сърцато и с дух ще печелите привърженици за каузата си, разширявайки я и в други посоки.

ЛЪВ - Здравословен проблем, ваш или на близък човек ще наложи да потърсите специализиран съвет, не се само лекувайте и не го пренебрегвайте.

ДЕВА - С находчиво решение на служебен или друг въпрос ще осигурите условия за по-добри развития не само днес, но и през следващите дни.

ВЕЗНИ - За решаване на професионален или битов въпрос ще мобилизирате вниманието и силите си, но ще се справите. Предложението ви ще бъде взето предвид по служебен или друг, общ въпрос.

СКОРПИОН - Ако се отнесете дружелюбно към хората, с които работите и живеете, и не изразявате гласно мнението си, ако то е критика, ще направите деня си по-спокоен и успешен.

СТРЕЛЕЦ - Без суета и излишни приказки се захванете за работа и не дистанцирайте околните с критиките и прибързаните си понякога изводи.

КОЗИРОГ - За изпълнението на срочна задача ще бъдете подкрепени от човек, имащ интерес да я приключите навреме и качествено. Оценете жеста му и избягвайте ненужни коментари по негов адрес, пък и по адрес на всеки друг.

ВОДОЛЕЙ - Посланието на деня е умереност във всичко, бъдете толерантни и не критикувайте никого. Забравете за ултиматуми, с които бихте могли да объркате хода на събитията в живота си.

РИБИ - Обсебени от находчива идея, ще работите по реализацията й, преодолявайки препятствия и несгоди. Различни причини ще поддържат духа ви бодър и настроението приповдигнато.


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 20 АПРИЛ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.21 секунди