изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:39 EEST
ДПС прати Корман Исмаилов при Касим Дал    
Политика Депутатът Корман Исмаилов е бил изключен от групата на ДПС. Решението е взето с единодушно гласуване на депутатите от групата. В централата на ДПС се провежда съвместно заседание на Централното оперативно бюро /ЦОБ/ и парламентарната група на Движението. Миналата седмица лидерът на ДПС Ахмед Доган даде седем дни срок на младия депутат да намери себе си. Исмаилов, който е бивш председател на младежката организация на партията, е, че присъства на първата извън столицата среща на Касим Дал с негови поддръжници в Търговище.


Самият Исмаилов коментира още тогава, че ако бъде изключен от групата, ще стане независим народен представител. Същата съдба сполетя и бившия втори в Движението Касим Дал, който вече е независим депутат. "Тук не става въпрос за Касим Дал, за Иван, Петкан или Георги, а за идеи, организация и развитие на проекта, на каузата ДПС, допълни той. Ще изложа своите позиции и ако те не бъдат приети от колегите - депутати, казах, че съм готов да си подам оставката от ПГ на ДПС", каза тогава Исмаилов.

На заседанието ДПС обсъдили и политиката в областта на земеделието и отношението към българското село и българския земеделски производител, средствата за тютюнопроизводителите. 

"Ние ще следим този процес, защото както много често се случва дяволът е в детайлите", коментира зам.-шефът на Движението Лютви Местан.

В Движението обсъдили и скандала в Пещера. Вчера деца написаха на ученическо състезание "Ние сме ГЕРБ, с теб сме по-силни".

Това е може би най - големият скандал на 20 години преход, това е тоталитарният рефлекс, когато училището се използваше за целите на партията, това е обръщане към най - ужасните рецидиви на тоталитарната държава, коментира Местан. http://www.blitz.bg/

ОЩЕ ЗА КОРМАН ИСМАИЛОВ - ДЕПУТАТ ОТ ДОБРИЧКА ОБЛАСТ

 



 


Сходни връзки

ДПС прати Корман Исмаилов при Касим Дал | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ДПС прати Корман Исмаилов при Касим Дал
Автор: Anonymous да 2011-04-19 @ 22:51 EEST
В   ДПС -   вече 20 години ,освен Ахмед Доган никой не раздава права и свободи.Ама май Доган
вече е  преи..н.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди