изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 01:47 EEST
22 АПРИЛ - ДЕН НА ЗЕМЯТА "Е.ОН БЪЛГАРИЯ" ОТБЕЛЯЗВА ДЕНЯ НА ЗЕМЯТА С ИЗЛОЖБА    
ЕкологияНа 22-ри април се чества Денят на Земята. По този повод "Е.ОН България" представя изложба на тема "Земята е нашият дом, нека не влизаме с взлом!", съобщиха от пресцентъра на компанията.

Експозицията съдържа снимки, подготвени от възпитаници на школа по изкуства "Дедал", добавят още от енергийното дружество. През целия ден на 22-ри фотосите могат да бъдат видяни пред входа на Морската градина във Варна, където е централата на компанията, като заедно с това фирмата ще представи и новата си брошура за енергийна ефективност. В нея са включени допълнителни съвети за пестене на енергия и за опазване на околната среда.
Честван за първи път на тази дата през 1970 г. в САЩ и Канада, Денят на Земята се е утвърдил като най-големият нерелигиозен празник и обединява все повече хора в каузата за опазване на околната среда. В тази връзка от компанията отправят апел - всички ние да направим средата, в която живеем, по-чиста и по-здравословна, да съхраним природата и живота на планетата!
 


Сходни връзки

22 АПРИЛ - ДЕН НА ЗЕМЯТА "Е.ОН БЪЛГАРИЯ" ОТБЕЛЯЗВА ДЕНЯ НА ЗЕМЯТА С ИЗЛОЖБА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.26 секунди