изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:27 EEST
Депутат отвлича министри в пещера    
Политика Пуска ги на горната земя срещу идеи за спасяването на Северозапада.

Ще заключа няколко министри в пещера. Това отсече къде на шега, къде на истина депутатът от ГЕРБ Николай Коцев. Той планира "акцията" си за 1 май. Парламентаристът лансира авангардната си идея заради недостатъчните действия според него на кабинета за спасяването на Северозападна България от кризата. Коцев се закани с усмивка да заключи в ресторанта на пещерата Леденика някои министри, докато те не излязат с конструктивни предложения как да се спаси най-бедната част на България.
Преди време врачанският парламентарист нашумя с идеята си да публикува мобилния телефон на финансовия министър Симеон Дянков, ако той не му помогне за възстановяването на Северозапада. На 1 май Николай Коцев е поканил част от кабинета заедно с премиера Бойко Борисов на благотворителен концерт в пещерата Леденика. Събраните средства от спектакъла ще отидат за довършване на храма във Врачанския комплекс Дъдника, както и за построяване на паметник на Васил Кънчов, виден литератор и политик. Концертът ще бъде само 15 минути, тъй като влагата от пещерата може да увреди инструментите на музикантите от симфоничния квартет.
"Аз си направих майтап, че наистина ще заключа министрите в ресторанта на пещерата Леденика, където после ще има малък коктейл за тях. И че ще бъде освободен този от тях, който излезе с най-много идеи за спасяването на региона. "Заслужилите министри ще получат ключа на Враца и ще станат почетни граждани. Ще ги предупредя, че вратите на града се заключват за тях, докато не започне да се работи по-резултатно по програмата от 68 мерки", разясни идеята си Николай Коцев.
Милена Минчева
Райна Тошева

http://paper.standartnews.com/

 


Сходни връзки

Депутат отвлича министри в пещера | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди