изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 06:05 EET
ХОРОСКОП ЗА 21 АПРИЛ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 21 АПРИЛ

ОВЕН - Тенденцията от вчера продължава и днес, но след обяд нещата ще започнат придобиват други нюанси. Всичко ще започне да става по-лесно и безпроблемно.
ТЕЛЕЦ - Опитайте се днес да живеете по-здравословно. Днес бихте могли да стигнете до дълбочината и най-сериозната наука, но трябва да седнете и да поучите.
БЛИЗНАЦИ - Един малко отнесен ден, ще сте мечтателни, а това ще ви донесе необикновена сила. Ще ви се иска да прегърнете целия свят и особено някои симпатични хора.
РАК - Малко разсеяно ще вършите днес нещата, затова по-добре правете само онова, което наистина ви харесва. В главата ви зреят мащабни планове, но не бързайте да ги реализирате именно днес.
ЛЪВ - Ден на възвишени мечтания и планиране на по-нататъшния живот. Само имайте предвид, че ако не започнете да действате, нищо от това което мислите няма да се превърне в реалност.
ДЕВА - Днес ще подхождате прекалено сериозно и отговорно към всичко, с което се захванете. Опитайте се да бъдете по-непринудени, позволете си някои малки радости.
ВЕЗНИ - Днес се опитайте да си държите езика зад зъбите, защото повече бели ще дойдат заради многото ви приказки и то неуместни. Добре, че сте очарователни и всичко ви прощават щом се усмихнете.
СКОРПИОН - Ще ви се иска да се забавлявате и сте склонни да направите всякакви щуротии. Няма да ви свърта на едно място, тъй че по-добре излезте в този мразовит ден и се поразходете.
СТРЕЛЕЦ - Не слушайте съветите и пожеланията на доброжелателите, не се поддавайте на леност. Бъдете готови да действате, а поводи за това определено ще имате достатъчно.
КОЗИРОГ - Днешният ден няма да започне съвсем добре, все ще се намери какво да се повреди в дома ви. След това на собствен гръб ще разберете в какво се състои конфликтът на поколенията.
ВОДОЛЕЙ - Днес ще се окажете в центъра на събитията, около вас все нещо ще ври и кипи. Ще ви се иска да останете поне за малко сами, да анализирате случващото се.
РИБИ - Днешният ден ще запомните като достатъчно вълнуващ и романтичен. Днес ще получите най-невероятни предложения. Дълго има да си спомняте после за този ден.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 21 АПРИЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди