изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:10 EEST
ЦОНКО ЦОНЕВ ЩЕ ЖУРИРА РОК КОНКУРСА “LET`S ROCK IT”!    
КултураПредседател на журито на рок конкурса, организиран от Младежи ГЕРБ – Добрич “Let`s Rock it”, ще е кметът на Каварна Цонко Цонев, разкриха организаторите.

К’Мetal-ът ще оценява младите изпълнители, които на 30 април  от 17 часа ще се борят за наградата - безплатен запис на албум, която осигуряват организаторите от ГЕРБ.
Журито ще е в състав Цонко Цонев – председател и членове Стилиян Митев – координатор на МГЕРБ, Йордан Трифонов – член на управителния съвет на младежите, Ивайло Манушев, който е един от организаторите на рок феста в Ген.Тошево и Милен Петров от добричката рок банда Segmented.
Групата, която се класира на второ място, ще има уникалния шанс да свири в рок столицата на България Каварана на празника на града. Третите ще излязат на сцената на феста в Генерал Тошево.
До момента са потвърдили участие Gotta G. – Добрич, Paintless picture – Добрич, ZOV – Варна, REV – Варна, Amaranth – Варна, Black Diamond – Смолян, G-Rock от Силистра и Antidot от Троян. Те ще забиват в залата на драматичен театър „Йордан Йовков” в съботната вечер след Великден, а входът за всички е свободен.
 


Сходни връзки

ЦОНКО ЦОНЕВ ЩЕ ЖУРИРА РОК КОНКУРСА “LET`S ROCK IT”! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди