изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 04:42 EEST
"РИЦАРСКО СЪРЦЕ" ЗА НИКИ МИХАЙЛОВ, ЖОРО БЕКЪМА И НАЙ-ДОБРИТЕ НИ ОТБОРИ    
Общество

С благодарствени грамоти "Рицарско сърце" ще бъдат удостоени вратарят на националния ни отбор и на холандския Твенте Николай Михайлов, култовият герой на Димитър Рачков от "Пълна лудница" - Жоро Бекъма, футболистът на Литекс Светослав Тодоров и пом.-треньорът на ЦСКА Светослав Петров. Грамота ще получи и ПФК Левски. Всички дариха свои фланелки и топки за втория благотворителен търг на сайтовете в Добрич - CenterSport.org и ndt1.com.  Със събраната сума ще се помогне на родителите на 4-годишната Алекс от Добрич, която се нуждае от лечение в Израел, както и на ЦДГ "Бодра смяна".



В аукциона се събраха общо 805 лева. Най-голям интерес имаше към фланелката на Ники Михайлов, за която в интернет наддаваха фенове от 3 държави - България, Швеция и Гърция, но в крайна сметка бе спечелена от Владо Борисов от София срещу сумата от 500 лева. Тя бе рекордна в двете благотворителните инициативи, след като в първото издание бизнесмен от Панагюрище брои 460 лева за шаха на световния шампион Веселин Топалов. В двете инициативи бяха събрани общо 2092 лева.

Около 23 500 лева са набраните до момента средства за лечението на Алекс в Израел. Банковата сметка на Александра Маркова е:   IBAN сметка: в лева BG29UNCR70001502098286, BG23UNCR70001519928740 в евро, BIC: UNCRBGSF, УниКредит Булбанк - клон Добрич.

 


Сходни връзки

"РИЦАРСКО СЪРЦЕ" ЗА НИКИ МИХАЙЛОВ, ЖОРО БЕКЪМА И НАЙ-ДОБРИТЕ НИ ОТБОРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди